logo

ÖZKÖK “DOĞRU ŞEYLER YAPAN HAK ETTİĞİ YERDE OLUYOR”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkez Yöneticisi, 2019 Yerel Seçimlerinden CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı, Mali Müşavir Semih Özkök; gazetemizin 7’nci yayın yıl dönümü dolayısıyla Doğan Gönüllü’ye kutlama ziyareti gerçekleştirdi ve “Doğru şeyler yapan herkes bir gün hak ettiği yerde oluyor. Nice 7 yıllara, 70 yıllara inşallah.”dedi.

Kdz. Ereğli’de 7’nci yayın yılını kutlayan İş’te Haber Hayat Gazetesi’ne kutlama ziyaretleri sürüyor.

ADD Genel Merkez Yöneticisi, 2019 Yerel Seçimlerinden CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı, Mali Müşavir Semih Özkök de 3 Aralık Salı günü gazetemiz bürosunu ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü kutladı.

İş’te Haber Hayat gazetesinin kurulduğu 2013 yılından bu yana güvenilir ve tarafsız şekilde yayın hayatına devam ettiğini ifade eden Özkök, “yedinci yılınızı kutluyorum. 7 birçok kişinin uğurlu sayısıdır. Tekrar kutluyorum bütün ekibinizle birlikte. Öncelikle basının layık olduğu bir noktada bulunmanız gereğiyle kutluyorum. Bu bir iltifat ya da kompliman değil; böyle bir şeye ihtiyacınızın olmadığını peşinen biliyorum. Doğru şeyler yapan herkes bir gün hak ettiği yerde oluyor. Nice 7 yıllara, 70 yıllara inşallah.”dedi.

İş’te Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “ziyaretiniz için teşekkür ederiz. 7 yılı birlikte aslında aştık. İyi günde zor günde her zaman yanımızda oluyorsunuz. İyi ki varsınız.” diye konuştu.

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partili kimliği ile de tanınan Özkök ile Gönüllü bir süre daha güncel konular üzerine sohbet etti.

Paylaşın:
803 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ