logo

ÖZKÖK, “KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU GÖĞSÜMÜZÜ KABARTI”

ADD Genel Merkez Yöneticisi ve Kdz. Ereğli’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emin Semih Özkök, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduğunu bildirdi ve “Sayın Çorumluoğlu’nun, kentimiz hakkındaki düşünceleri ve çabaları göğsümü kabarttı. ” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)GYK Üyesi Genel Saymanı ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emin Semih Özkök, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduğunu bildirdi.

Edinilen bilgiye göre ; 28 Kasım Perşembe günü sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette Özkök, şehirle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

EREĞLİ’MİZ İÇİN ŞANS”

Ziyaretle ilgili görüşlerine başvurduğumuz Özkök, gösterilen nazik ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti ve “Atatürkçü Düşünce Derneği’nin geçmişi, geleceği ve misyonu ile ilgili sohbet ettiğim Sayın Çorumluoğlu’na, yaşadığımız kent ile ilgili çözüm önerileri üzerinde görüşlerimi aktardım. Farklı dönemlerde de olsa, İstanbul Üniversitesi İktisadi Fakültesi’nden mezun olduğumuz Sayın Çorumluoğlu’nun, kentimiz hakkındaki düşünceleri ve çabaları ise göğsümü kabarttı. İdarecilikteki becerisi ve enerjisinin, Ereğlimiz ve ülkemiz için şans olacağını içtenlikle söyleyebilirim. ” dedi.

ATATÜRK ARAMIZDA’ ALBÜMÜ HEDİYE ETTİ

Özkök ayrıca; Kaymakam Çorumluoğlu’na ziyaret anısına, Atatürkçü Düşünce Derneğinin nadide Atatürk fotoğraflarından oluşan “Atatürk Aramızda” albümünü armağan ettiğini ve başarılı çalışmalarının devamını dilediğini aktardı.

Paylaşın:
1005 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ