logo

ÖZKÖK UYARDI: “HASAR VE ZAYİ TESPİTİNİ YAPTIRIN!”

  • Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Etik Kurulu Başkanı-Disiplin Kurulu üyesi, Kdz. Ereğli’de SMMM Emin Semih Özkök, sel ve fırtına afetinden zarar gören mükellefleri hasar ve kanuni defter zayi tespiti konusunda uyardı.

Konunun önemine dikkat çeken Özkök, “Öncelikle güzel kentimiz Ereğli ye büyük geçmiş olsun. Bu yüzyılın afeti. Sayın vergi mükelleflerimiz; Isyerlerinizde oluşan ( umarız yoktur) hasarı önce (var ise) Sigortacınız a bildiriniz , hemen aynı zamanda bir avukat aracılığı ile mahkemeye dilekçe oluşturup hasarı tespitinizin yapılmasını sağlayınız. Ve bu tespitte yasal defter ve belgeleriniz (zayi olanlar içinde varsa ) mutlaka yazılmasını sağlayınız. Tekrar hepimize geçmiş olsun.. Saygıyla… Sağlıkla..” dedi.

BAKAN VE VALİ : “ÖDEMELER HAFTAYA BAŞLAYACAK”

Öte yandan; AFAD hesabından Zonguldak Valiliğine 50 milyon tl. aktarıldığın açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AFAD Başkanı Oktay Memiş ve TSO Başkanı Arslan Keleş, hasar gören esnafın başvurularının inceleme sürecinin yarın tamamlanmasını beklediklerini, önümüzdeki hafta başında ise ödemelerin başlayacağını belirtmişlerdi.

Paylaşın:
272 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ