logo

ÖZKÖK’E TEDBİR AMAÇLI RADYOTERAPİ TEDAVİSİ UYGULANACAK

Karadeniz Ereğli’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, siyasetçi Semih Özkök, İstanbul’da yapılan akciğer ameliyatının ardından çıkan patolojik sonuca göre, ‘tedbir amaçlı beş seanslık radyoterapi’ tedavisine başlandığını açıkladı.

Önümüzdeki hafta Kdz. Ereğli’ye dönmeyi planladığını belirten Özkök, muhabirimizin sorusu üzerine, geldiğinde 60 günlük temas yasağı olacağını ifade etti. Özkök, “Çok değerli doktorlarım covid 19 ve benzeri enfekte hastalılara karşı risk alınmaması için temas yasağını uygun gördüler, buna uymak zorundayız. Ayrıca bu sürede telefonla da kulaklıkla konuşma mecburiyeti var. Zira bu süreçte, röntgen, MR tomografi , ışın derken radyasyona çok muhatap olduk… Bu vesile ile rahatsızlığım süresinde bana mesaj yazan, telefon eden ve her türlü iletişim yolu ile geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlara selam olsun.” dedi.

Kdz. Ereğli’nin sevilen-sayılan simalarından Semih Özkök, çok sayıda mesaj ve beğeni alan sosyal medya paylaşımında şöyle dedi:

“Değerli arkadaşlarım, dostlarım, yoldaşlarım. Patoloji raporlarım beklendiği gibi tehlikesiz . Doktorlarımın titizliği nedeniyle sonrasında iki gündür yapılan ek tetkikler de sorunsuz. Ancak hiçbir ihtimali göz ardı etmemek adına önerdikleri ” Hergün daha iyiye gidiyorum . Sanırım önümüzdeki hafta memleketime dönme iznim çıkacak. Sizleri bu alandan haberdar ederek kaygılarınızı da azaltmaya gayret etmeyi sürdüreceğim.. Selamlar sevgiler… “

(NOT: ÜSTTEKİ FOTOĞRAF 25 ŞUBAT 2022 CUMA / SAAT 17 .00 TARİHLİDİR) )

Paylaşın:
573 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ