logo

ÖZMADENCİ, KENDİ TASARIMLARINI GÖRÜCÜYE ÇIKARDI

Kdz. Ereğli’de TAİLA GÜMÜŞ olarak, Özdemir AVM’de faaliyetini devam ettiren İş Kadını Berrin Özmadenci, şimdi de kendi tasarımı olan takı malzemelerini ve orjinal şile bezi kıyafetleri Ereğlili bayanların beğenisine sundu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özdemir AVM’de, TAİLA GÜMÜŞ olarak, faaliyetini devam ettiren İş Kadını Berrin Özmadenci, yeni bir girişime daha imza attı. İŞ’te Haber Hayat Muhabirine yaptığı açıklamada, kendi tasarımı olan takı malzemelerini ve orjinal şile bezi kıyafetleri Ereğlili bayanların beğenisine sunduğunu belirten Özmadenci, gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.

DOĞAL TAŞ VE GÜMÜŞ KARIŞIMI TAKILARI TASARLAYIP ÜRETİYOR

Bir yıldır bizzat tasarlayarak yaptığı doğal taş ve gümüş karışımı ürünleri Özdemir AVM’nin eksi bir katındaki etkinlik alanında satışa sunduğunu bildiren Özmadenci, el yapımı ürünlerden oluşan serginin bayanlardan gördüğü ilgi üzerine birkaç ay daha açık kalacağını ifade etti.

UYGUN FİYATA ORJİNAL ŞİLE BEZİ ÜRÜNLER

İş Kadını Özmadenci ayrıca, Şile Bezi reyonlarının da aynı alanda açıldığını hatırlatarak, “Tümünü Şile’den getirtiyorum, orijinaldir, el işlerinde makine kullanılmamıştır, yüzde yüz pamuk ve el nakışıdır. Bunları talep üzerine ve Ereğlimiz’de farklılık olsun diye getirdim.” dedi. Fiyatları da oldukça makul tuttuğunu vurgulayan Özmadenci, turizm bölgelerinde yüksek fiyatla satılan ürünleri burada uygun fiyata bulmak mümkün.” diye konuştu.

HANIMLAR, BEYLER; BEKLENİYORSUNUZ!…

Berrin Özmadenci müşterilerini bizzat ağırladığı yeni girişimi ile ilgili sözlerini “Tüm Ereğlili hanımları veya eşlerine hediye almak isteyen beyleri, en azından görüp fikir edinmeleri açısından Özdemir AVM giriş katının hemen altındaki geniş ve ferah alanımızdaki işyerimize bekliyoruz” şeklinde sonlandırdı.

Paylaşın:
766 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ