logo

ÖZÖLÇER, EREĞLİ TURİZM FAKÜLTESİ’NE DESTEK SÖZÜ VERDİ

  • Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi akademik kurul toplantısına katılan ZBEÜ Rektörü Özölçer, yeni dönemde daha fazla ilerleme kaydedilmesi gerektiğine vurgu yaparak imkanlar dahilinde Turizm Fakültesine her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi 2022 yılı akademik genel kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla yapıldı.

Üniversite’den verilen bilgiye göre; 11 Mart Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu,  Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, Dekan Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Makbule Civelek, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.

Toplantıda Dekan Pekkaya fakültenin 2022 yılı faaliyetleri ve performansı hakkında sunum yaptı. Sunumda; fakültede yapılan faaliyetler, bölüm ve birimler, akademik performans, ulusal ve uluslararası yayınlar, hayata geçirilen projeler vb. konularda nicel veriler paylaşıldı.

DAHA FAZLA İLERLEME HEDEFİNE DİKKAT ÇEKTİ

Sunumun ardından konuşan Rektör Özölçer, yeni dönemde daha fazla ilerleme kaydedilmesi gerektiğine vurgu yaptı ve imkanlar dahilinde Turizm Fakültesine her türlü desteğin verileceğini söyledi. Her bir akademisyeni tek tek dinleyen Rektör Özölçer, yeni dönemde daha çok performans gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından, TÜBİTAK projesi ve akademik yayın performansı yüksek olan akademisyenlere teşekkür belgesi verildi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Paylaşın:
317 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ