logo

PENGUEN KİTAPEVİ AÇILIŞI YAPILDI

  • Kdz. Ereğli’de kısa bir süre önce faaliyete başlayan Penguen Kitapevi için resmi açılış töreni düzenlendi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kısa bir süre önce Yalı Caddesinde faaliyete başlayan Penguen Kitapevi için resmi açılış töreni düzenlendi.

5 Ağustos Cuma günü saat 14.00’de düzenlenen tören Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Cengiz Güneş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

Şiir dinletisi ile başlayan törenin açılış konuşmasını Kitapevi Yöneticilerinden İzzet Aslanbay yaptı. Kdz. Ereğli Penguen Kitapevini ‘Kadim şehrin Şirin bir yeri’ olarak tarif eden Aslanbay, mekanın sosyal ve kültürel buluşma noktası olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile Belediye Başkan vekili Cengiz Güneş ise konuşmalarında, kitapevinin Ereğli’ye kazandırılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek hayırlı olmasını dilediler.

Kitapevi/kafe konsepti ile hizmet veren Penguen Kitapevi açılışı, mağazanın gezilerek alışveriş yapılması, müzik dinletisi ve davetlilere ikramların sunulması ile devam etti.

Paylaşın:
1220 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ