logo

PEUGEOT VE CİTROEN BAYİLİK YATIRIMLARINI DA TAMAMLADI

Düzce’de faaliyet gösteren Kervan Otomotiv Peugeot ve Citroën Bayilik yatırımlarını da tamamladı.

Stellantis çatısı altındaki Groupe PSA Türkiye  markalarından Opel’in, Düzce ve çevresinde yetkili satıcı ve yetkili servis kimliğiyle hizmet veren Kervan Otomotiv, 2021 yılı itibarıyla grubun diğer markalarından Peugeot ve Citroën’in bayiliklerini de bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanlığını Şemsi Durdu’nun yaptığı Kervan Otomotiv, Peugeot ve Citroën markalarının sıfır araç satış hizmetinin yanı sıra yetkili servis hizmeti de vermeye başladı.

BAŞARILI YATIRIMCI DURDU, ÜST DÜZEY ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Grubun tüm markalarına hizmet verir hale gelmesinin ardından 1996 yılından günümüze Bolu başta olmak üzere Düzce ve çevresinde hizmet veren Kervan Otomotiv’e, Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, Citroen Genel Müdürü Selen Alkım ve Peugeot Genel Müdürü İbrahim Anaç’tan oluşan üst düzey bir ziyaret de gerçekleştirildi. 15 Haziran 2021 Salı günü gerçekleştirilen ziyarette misafir heyet, bayinin Düzce’deki yeni tesislerinde Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu ve yetkili personel tarafından yatırımlar ve vizyon projeler hakkında bilgilendirilerek ağırlandı.

KARŞILIKLI MEMNUNİYET İFADE EDİLDİ

PSA Grup yöneticileri, pandemide bile büyüyerek yatırımlarını sürdüren ve geleceğe yönelik projeler üreten Durdu ve ekibine başarılar dileyip kutlarken, Durdu’da anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Durdu, “Ekip olarak motivasyonumuzu en üst düzeye çıkartan anlamlı ziyaret bize duyulan güvenin göstergesidir. Teşekkür ediyor, markalarımızın bayraklarını bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da coşku ile dalgalandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi tekrarlıyorum. Sağ olun, var olun.” diye konuştu.

GENİŞ HİZMET YELPAZESİ

TS 12047 Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip olan Kervan Otomotiv’in diğer faaliyetleri arasında; Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından Egsoz Emisyon Ölçümleri yetkisi ve tesiste TÜV araç muayene ön incelemeleri de yer alıyor.

GAZETEMİZE KONUŞMUŞTU

Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’nun geçtiğimiz aylarda gazetemize verdiği özel röportajı okumak için görseli tıklayınız :

Paylaşın:
1351 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ