logo

PİLAV GÜNÜ, İMZA-SÖYLEŞİ, KONSER, YEMEK, KAHVALTI…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği 23. kuruluş yıldönümünü bir dizi hareketli etkinlikle kutlayacak.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği 23. kuruluş yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutlayacak.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Nalan Genç’in yaptığı Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği yönetiminin aldığı karara göre; 23. kuruluş yıldönümü hareketli geçecek.

BİR DOLU EKTİNLİKLE HASRET GİDERECEKLER

28 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arasında mezun oldukları lise bahçesinde pilav gününde buluşarak hasret giderecek mezunlar ve misafirler, lise mezunu yazarlar Ayşe Eren, Ümit Uzunhasanoğlu, Gül Güleryüz, Bayram Sarı ve Gürdal Özçakır’la söyleşi yapıp kitap imzalatabilecekler. Hediyelik eşya satış stantlarından alışveriş yapabilecek davetliler aynı saatler içerisinde Böceeeek Grubu tarafından verilecek Anadolu rock müzik konseri ile eğlenecek. Saat 19.00’da ise Büyük Anadolu Ereğli Otel’de cici hanımlar, şık beyler mezunlar yemeğinde buluşarak yemek ve müzik eşliğinde stres atacak.

Katılımcılar 23. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, 29 Mayıs Pazar günü Saat 11.00’de Taşa Cafe’de mezunlar kahvaltısında buluşup kahvaltı eşliğinde sohbet edebilecek.

Etkinliklere katılım ve detaylı bilgi için görsellerde yazılı telefon numaralarından birini arayıp rezervasyon yaptırılması gerekiyor .

Paylaşın:
666 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ