logo

“POLİSİMİZ HAK ETTİĞİ KAZANIMLARA SAHİP DEĞİLDİR”

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlama mesajında “En zor şartlarda ve mesai mefhumu gözetmeksizin vatan topraklarında tek bir bayrak altında yaşayan milletimizi koruyan polislerimizin hak ettikleri maaş, sosyal hak ve kazanımlara sahip olması konusundaki ifadelerimizi, bu yıl da dile getirme zorunluluğunda olmak bizleri de üzmektedir.” dedi.

Ertuğrul mesajında şu görüşlere yer verdi:

Aziz cumhuriyetimizin korunması ve sınırlarımız içinde her türlü yıkıcı ve bölücü emellere karşı mücadele verilmesinde en önemli güçlerimizden biri olan Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız.

Yaşı cumhuriyetten daha büyük ve devletimizin birçok kurumundan daha olgun ve deneyimli olan Polis Teşkilatımız, 83 milyon vatandaşımızın yaşamı boyunca huzurlu olması ve her türlü kötü olaydan korunabilmesi adına uğraş veren cefakar insanların oluşturduğu köklü bir yapıdır. Buna rağmen, polislerimizin, gerek maddi gerek manevi hak ettiği değer ve karşılığı bulamadığına dair düşüncemiz yıllardır ortadan kaldırılamamıştır. En zor şartlarda ve mesai mefhumu gözetmeksizin vatan topraklarında tek bir bayrak altında yaşayan milletimizi koruyan polislerimizin hak ettikleri maaş, sosyal hak ve kazanımlara sahip olması konusundaki ifadelerimizi, bu yıl da dile getirme zorunluluğunda olmak bizleri de üzmektedir.
İlçemizde de yeni binalarına kavuşacakları belirtilerek polis memurlarımızın çok zor koşullarda çalışmalarına sebep olan siyasi otoritenin, ilçemizin yeni emniyet müdürlüğü binasının akıbeti ile ilgili hala -cek/-caklarla konuşmaya devam etmeleri de yadırganmaktadır. Ülkeyi birkaç müteahhidin cenneti haline getiren zihniyetin, ilçemiz polislerinin yeni hizmet binasının yapımı için hala yeterli ödeneği çıkartamamış olmaları da Ereğli halkının takdirine bırakıyorum.
CHP olarak, yaşamın her alanında mücadele veren kesimlerin daha müreffeh bir çalışma alanı içinde olmalarını diliyoruz. Ancak özellikle son yıllarda gittikçe artan ekonomik sıkıntıların karşısında devletimizin değerli memurlarının, ekonomik sıkıntılara eklenen başka sorunlara itilmesi karşısında da bugüne kadar sessiz kalmadığımız gibi bundan sonra da gerekli tepkileri göstermeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin değeri olan Polis Teşkilatımızı tebrik ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Paylaşın:
584 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ