logo

POSBIYIK VE CHP İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kaçak maden ocağında meydana gelen kazada yaşamını yitiren iki işçi için başsağlığı diledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kaçak maden ocağında meydana gelen kazada yaşamını yitiren iki işçi için başsağlığı diledi. Posbıyık, yazılı olarak paylaştığı mesajında şöyle dedi:

“Zonguldak, Kilimli ilçesine bağlı Gelik Beldesi Dereiçi Kümeevler mevkiinde kaçak maden ocağında meydana gelen metan gazı patlamasında yaşamını yitiren iki evladımıza, madenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kaçak maden ocaklarına dur diyelim. Maden kazalarının önlenmesi için radikal önlemler alalım. Bu acılar son bulsun.”

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Yönetimi de yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Zonguldak’ımızın Gelik Beldesi’nde faaliyetlerine devam eden ve kaçak olduğu iddia edilen bir maden ocağında, içerideki metan gazının sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2 işçimizin şehit olduğu, 1 işçimizin de yaralandığı haberini üzüntü ile öğrendik. Patlamada şehit düşen kıymetli işçilerimiz Erdem Korkmaz ve Uğur Korkmaz’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerinin ve Zonguldak halkımızın başı sağ olsun. Ayrıca meydana gelen elim kazadan yaralı olarak kurtarılan ve hastanede tedavi altına alınan Bahri Yeniay için de Allah’tan şifa diliyoruz.”

Paylaşın:
933 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ