logo

POSBIYIK, ÇEVRE YOLU İHTİYACINA DİKKAT ÇEKTİ!

  • Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ERMED yöneticisi gazetecilere yaptığı konuşmada Ereğli’nin öncelikli ve en büyük sorununun Alaplı-Ereğli sınırı ile Hastane Kavşağı arasındaki güzergahta yapılması planlanan çevre yolu olduğunu söyledi.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

22 Nisan Pazartesi günü çiçek sunumu ile başlayan ziyarette konuşan ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, 6. kez belediye başkanı seçilme başarısını gösteren Posbıyık’ı kutlayarak başarılı çalışmalar diledi.

TOPLUMSAL PROJELERE DESTEK VERİYORUZ”

Gönüllü ayrıca, ERMED olarak topluma yönelik gerçekleştirilmek istenen etkinlikle ilgili belediyenin desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi ve ERMED Sekreteri Sabriye Aşır tarafından Başkan Posbıyık’a kısa bilgilendirme sunumu yapıldı. Posbıyık da, belediyenin imkanları ölçüsünde sosyal- kültürel projelere destek verdiğini hatırlattı ve belediyenin toplumsal projelere açık olduğunu ifade etti. Yerel konuların da sohbet olarak görüşüldüğü ziyarette Posbıyık, Ereğli’nin öncelikli ve en büyük sorununun Alaplı-Ereğli sınırı ile Hastane Kavşağı arasındaki güzergahta yapılması planlanan çevre yolu olduğunu söyleyerek, “Biz de belediyeye terk edilecek olan Kepez yolunda ve mahalle aralarındaki yollara iyileştirmeler yapacağız, trafik sorununa çare olacağız.” dedi.

ERMED Başkanı Doğan Gönüllü, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabriye Aşır ve Aykut Ateş’le, Denetim Kurulu Üyeleri Arzu Günaydın Tekin ve Fahrettin Özaydın’ın katıldığı ziyaret, güncel konularla ilgili sohbetle devam ederken, karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleri ile son buldu.

Paylaşın:
179 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ