logo

POSBIYIK: “EREĞLİ KENT MEYDANI BAĞIŞ YOLUYLA YAPILACAK”

Kdz. Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kent Meydanı projesinin büyük bir inşaat firması tarafından bağış yoluyla yapılacağını söyledi ve “ ilk kazma bayramdan sonra vurulacak” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında gündem dışı bir konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kent meydanı projesinde ilk kazmanın Kurban Bayramı sonrasında vurulacağını söyledi. Pobıyık, kent meydanı projesinin büyük bir inşaat firması tarafından hibe yoluyla Ereğli’’ye kazandırılacağını aktararak, şöyle konuştu:

“88 MİLYONLUK İŞİN ANLAŞMASI YAPILDI, SÖZLEŞMESİ İMZALANACAK”

“Bugün ben çok mutluyum. Vereceğim haberi duyduğunuzda sizlerin de mutlu olacağına inanıyorum. Eğer bir başarıya gidiyorsak buradaki AK Parti grubunun CHP grubunun ve çalışma arkadaşlarımın sabırla beklemeleri ve belediye meclisinde siyaset farkı gözetmeksizin elbirliği ile birlikte çalışmamsımızın neticesinde bir takım güzel neticeler almaya başladık. Herkesin sabırsızlıkla beklediği kent meydanı konusunda sizlere bir müjde vermek istiyorum. Kent meydanı konusunda uzun süren çalışmalar neticesinde anlaşmaları yaptık. Önümüzdeki hafta içerisinde bağış yöntemiyle, hibe yöntemiyle büyük bir inşaat firması bunu hibe yoluyla Kdz. Ereğli’ye yapacak. Bayramdan sonra ilk kazmayı vurmuş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun. 88 milyonluk bir iş bunun anlaşması yapıldı. Önümüzdeki hafta sözleşme imzalıyoruz ve Allah nasip ederse bayramdan sonra da kazmayı vuruyoruz. Tamamen belediyemize hibe yoluyla, bağış yoluyla yapılıyor. Tekrardan hayırlı olsun diyorum.”

Paylaşın:
434 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ