logo

POSBIYIK, HALK EVİ’NDE KURSİYERLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Merkez Halk Evi’ni ziyaret ederek kursiyerler ile görüştü. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Posbıyık, eğitmenlerin ve kursiyerlerin taleplerini de dinledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bazı başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Merkez Halk Evi’ni ziyaret etti.

Halk Evi’nde süren bilgisayar, sepet, seramik ve dikiş nakış kurslarında kursiyerlerle bir araya gelen Posbıyık, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Posbıyık, ayrıca eğitmen ve kursiyerlerin taleplerini de dinledi.

Ziyaretleri sonrasında açıklamada bulunan Posbıyık, “Ereğli’de Cumhuriyet Halk Evleri çalışır bir vaziyette; daha da hareketli bir hale getirilip insanlarımızın üretmeye yönelik çalışmalarını ve eğitimlerini arzu ettikleri yönde geliştirmeleri için her türlü imkanı buraya sunmaya kararlıyız. Burası çok daha faal hale gelecek inşallah. Yöremizde yararlı insanlar, üreten insanlar yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

Posbıyık, Abdi İpekçi Sergi Salonu’nda yapılacak düzenleme ile Halk Evleri’nde üretimi yapılan ürünlerin burada satışa sunulacağını ve böylece istihdama da katkı sağlanacağını belirtti.

Paylaşın:
791 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ