logo

POSBIYIK, ŞEHİR MEZARLIĞINDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, şehir mezarlığını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Eşi Neriman Posbıyık ile birlikte yakınlarının mezarlarına çiçek bırakan Başkan Posbıyık, Ramazan ayı ve Anneler Günü vesilesiyle mesajlar verdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Şehir mezarlığını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde incelediği bildirildi.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, şehir mezarlığındaki aile büyüklerinin mezarlarına çiçek koyarak dua etti.

Posbıyık, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları da yerinde denetleyerek şunları söyledi: “Hastanelerde virüsle mücadele ederken çocuklarını, eşlerini, akrabalarını göremeyen sağlık çalışanlarının yani kahramanlarımızın anneler gününü yürekten kutluyoruz. Şehit, gazi annelerinin, bütün hemşehrilerimizin anneler gününü kutluyoruz. Ebediyete intikal eden annelerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz.”

15 BİN MEZARIN HEPSİNİN BAKIMINI YAPIYORUZ

Belediye mühendisleri ve ekipleri olarak, ebediyete intikal eden 15 bine yakın vatandaşımızı, annemizi, bu anneler gününde anmak için böyle bir yol seçtik.

BAKIM SONRASI BÜTÜN MEZARLARA ÇİÇEK DİKİLECEK

Mezarları çiçeklendiriyoruz. Sizler nasıl annenize çiçek götürüyorsanız, bizler de fideler getirip önümüzdeki günlerde burayı çiçeklerle donatacağız. Arife günü de hocalarımızın katılımıyla Kur’an okutacağız.

ÖLÜSÜNE SAHİP ÇIKMAYAN DİRİSİNE DE SAHİP ÇIKMAZ

Hiç kimse dışarıya çıkamıyorum diye üzülmesin. Annelerinizi, babalarınızı, büyüklerinizi evlatlarınızı ziyaret edemiyorsunuz diye üzülmeyin. Biz kaybettiğimiz bütün hemşehrilerimizin  kabirlerine sahip çıkıyoruz. Buraları tertemiz yapıp çiçeklendiriyoruz. Allah nur içinde yatırsın. “Ölüsüne sahip çıkmayan dirisine sahip çıkamaz” diyoruz. Bu vesileyle tüm annelerin anneler gününü Kdz. Ereğli Belediyesi, Meclis Üyeleri ve çalışanları olarak gönülden kutluyoruz.”

Paylaşın:
708 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ