logo

POSBIYIK, SÖYLEŞİYE KATILDI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın, Alaplı Bahçeşehir Koleji’nde söyleşiye katıldığı bildirildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre; Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Bahçeşehir lise öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Master 6 – Meslek Uzmanları ile Kariyer söyleşileri Liderlik ve Yerel Yönetimler‘ söyleşisine katıldı.

GENÇLERE HAYATININ DÖNÜM NOKTALARINI ANLATTI

Başkan Posbıyık,  öğrencilere hayat hikayesinden çarpıcı bölümler anlattı, hayatının dönüm noktalarıyla ilgili anılarını, yaşadıklarını aktardı. Özel hayatıyla, siyasi deneyimleriyle ilgili sorulara samimi cevaplar verdi. ‘Mutlaka önünüze hedefler koyup bunun için mücadele edin” diyen Posbıyık, “Çocukluğumda elime kabuklu fıstığı alır, sahildeki iskeleye gider, ‘Ben Ereğli’ye belediye başkanı olacağım’ diye hayal kurardım. Belediye başkanı ne iş yapar tam bilmezdim ama bir hedefim vardı. Halkımızın da büyük desteği ve sevgisiyle bugün belediye başkanı oldum. 5 dönemdir de halkımız beni başkanlığa layık görüyor. Onların sevgisine her zaman şükrediyorum. Tabandan geldim ve hala oradayım.” diye konuştu.  

Kampüs Müdürü Yasin Topal ve öğrenciler tarafından Başkan Posbıyık’a çeşitli hediyeler takdim edildi. Birlikte anı fotoğrafı çekildi.

Paylaşın:
928 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ