logo

POSBIYIK TEPKİLİ: “BUNLAR YALAN DOLAN!..”

  • Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bazı siyasilere ve özellikle Zonguldak basınında yer alan bazı yorumlara “Bunlar yalan, dolanla gündem oluşturma çabası. Biz yeni bir festivale hazırlanırken hep böyle tevziratlarla karşılaşıyoruz” tepkisini gösterdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kendisini ziyarete gelen 2 kişinin ziyaretinden sonra bazı siyasiler ve özellikle Zonguldak’taki basınındaki bazı kalemlerin çarpıtma çabasında olduğunu savundu.

Başkan Posbıyık, belediye basın bürosu aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yaraşlıyörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık ve Sinan Durdu ziyaretime gelmek istediler. Kendilerine randevu verdim. Taleplerini ilettiler. Kendilerine ‘Festival hazırlıklarına geç kaldık’ yardımcı olamayacağımı söyledim. Sonrasında Zonguldak’taki bazı siyasilerin ve muhatabına sormadan yazı yazmayı ahlak edinmiş kalemlerin açıklama ve yorumlarıyla karşılaştık. Biz yeni bir festivale hazırlanırken bu tür tevziratlarla(sahtecilik-hile) hep karşılaşıyoruz. Benim hangi görüşten, hangi siyasi düşünceden olursa olsun vatandaşıma nasıl yaklaştığımı halkım biliyor.”

Paylaşın:
304 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ