logo

15 Temmuz 2020

PROTOKOL, ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile Kdz. Ereğli’de program dahilinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlikler kapsamında 12.30’da Meydanbaşı Camisinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu, Şehit Kabirleri ziyareti ile sürdü ve Şehit Aileleri ziyaret edildi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar’ın da katıldığı Şehit ve Gazi aileleri ziyareti ile ilgili Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sosyal medya hesabından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu başkanlığındaki ilçe protokolümüzle birlikte şehidimiz Jandarma Komando Er İlhan Aydemir’in annesi Cemile Aydemir’i Gülüç Beldesi’ndeki evinde, Kore Gazimiz Turhan İnan’ı da Müftü Mahallesindeki evinde ziyaret ettik. Şehidimizi bir kez daha rahmetle anarken, Turhan amcaya sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” bilgisini paylaştı.

PROGRAM GECE DEVAM EDECEK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri 20.30’da Atatürk Anıtı arkasında Sergi açılışı ile sürecek. Saat 20.45’te Atatürk Anıtı önünde Demokrasi ve Milli Birlik Günü Gece Programı icra edilecek. Saatler 00.13’ü gösterdiğinde ise tüm ilçe camilerinde sela okunacak.

Paylaşın:
483 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ