logo

PROTOKOL TAM KADRO BAYRAMLAŞMADA

  • Kdz. Ereğli’deki Ramazan Bayramı Kutlama Törenine protokolun tam kadro katılması memnuniyet yarattı.

Ramazan Bayramı tüm İslam aleminde ve yurtta olduğu gibi Kdz. Ereğli’de de kutlanıyor.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığının ev sahipliğinde düzenlenen Ramazan Bayramı Kutlama Töreni bayramın ilk günü saat 11.30’da öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gösterilen törene Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Zonguldak Milletvekilleri Saffet Bozkurt ile Eylem Ertuğ Ertuğrul, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Önceki Dönem Zonguldak Milletvekillerinden Fazlı Erdoğan, Erdemir Genel Müdürü N. Aşkın Paker, Ak parti İlçe Başkanı Mücahit Andiç, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İYi Parti İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, TSO Meclis Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Tasin Tanyıldız, Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Mehmet Azman, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Ali Kaça, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Daire Amirleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

MİLLETVEKİLİ BOZKURT, BAŞKAN POSBIYIK’A TAKILINCA!..

.

Protokolü tek tek selamlayan katılımcıların yerlerini almasının ardından konuşmalara geçildi. 

Sırası ile Belediye Başkanı Posbıyık, Milletvekilleri Ertuğrul ile Bozkurt ve Kaymakam Yapıcı, kürsüye gelerek, milli ve manevi duygularla yüklü konuşmalarla bayram kutlama mesajlarını ifade ettiler. Daha çok birlik beraberlik içerikli ve hizmet ağırlıklı konuşmalar sırasında Ak Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın konuşması sırasında siyaset yaptığı gerekçesi ile bayramda siyasetin yapılmayacağını söyledi ve “Başkan, Sevgi Barış Dostluk diyor ama hep kavga ediyor. Ben söylemden ziyade eyleme bakarım!” dedi. Başkan Posbıyık da oturduğu yerden “sen daha kavgayı görmemişsin!” cevabını verince salonda gülüşmeler oldu. 

Samimi ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreni öğretmenevi personelinin ikramları eşliğinde sohbetle sürerken, protokol üyeleri Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Huzurevi ziyaretlerine devam etti. 

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

.

Paylaşın:
312 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ