logo

RECEP OCAK TEKNOPARK YÖNETİMİNDE

Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Zonguldak TEKNOPARK A.Ş. Yöneyim Kuruluna seçildi.

Zonguldak Teknopark A.Ş nin 4.Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Mart 2022 Cuma günü Zonguldak’ta yapıldı. Yapılan seçimde yönetim kurulu üyeliğine diğer oda başkanlarının destekleri ile Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak seçildi.

Alaplı TSO’dan yapılan yazılı açıklamada Başkan Ocak’ın TEKNOPARK yönetiminde yer almasından duyulan memnuniyet ifade edildi. Ocak’ın Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Kdz. Ereli TSO Başkanı Arslan Keleş, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Devrek TSO Başkanı Haludun Hacıkulaoğlu’na ve diğer tüm TSO başkanlarına teşekkür ettiğinin bildirildiği açıklamada “Görev yapacağımız süre boyunca ilimize ve ilçelerimize ve Oda Üyelerimize güzel hizmetlerde bulunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve başarılı hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum” dediği ifade edildi.

Öte yandan ; Zonguldak Teknopark A.ş Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı- Prof Dr.Mustafa Çufalı/Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili- Turgut Subaşı /Zonguldak Vali Yardımcısı, Yönetim Kurulu Üyesi-Recep Ocak/Alaplı Tso Yönetim Kurulu Başkanı

Paylaşın:
572 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ