logo

REKABET GÜCÜNÜ VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMAK İSTEYENLERE ÇAĞRI

  • KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Güven Aktaş ile Uzman Arda Altınöz; Kdz. Ereğli TSO işbiliği ile düzenlenen toplantıda, Kobigel-Kobi Gelişim Destek Programı kapsamında bütçeleme, geri ödeme-hibe ve süreçler konularında bilgilendirmede bulundu. Söz konusu çağrıya rekabet gücü ve verimliliği artırmak isteyen işletmeler başvurabilecek.

KOSGEB ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) işbirliği ile ‘Kobigel-Kobi Gelişim Destek Programı kapsamında 2022 Proje Destek Çağrıları Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi.

22 Aralık Perşembe günü Keleşler Park Otel’de düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, TSO yöneticileri, muhasebeci mali müşavirlerle ve üyeler katıldı.

AKTAŞ VE ALTINÖZ BİLGİLENDİRDİ

Bilgilendirme toplantısında sunu eşliğinde konuşan KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Güven Aktaş ile Uzman Arda Altınöz; Kobigel-Kobi Gelişim Destek Programı’nın kapsamı, uygun proje konuları başvuru şartları ve değerlendirme süreçleri konulu toplantıda detaylı bilgilendirmede bulundu.

REKABET GÜCÜNÜ VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMAK İSTEYENLER BAŞVURABİLECEK

Proje için son başvuru tarihini 11 Ocak açıklayan konuşmacılar, Zonguldak ve Ereğli’den daha çok imalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerden rekabet gücü ve verimliliği artırmak isteyenlerin başvurularını beklediklerini ifade ederek bu bölümle ilgili uygun proje konularını açıkladılar.

BÜTÇELEME, HİBE – GERİ ÖDEME  VE SÜREÇ…

Bunları;  üretimde verimlilik artırma ve/ veya üretim maliyetlerini düşürme amacıyla mevcut imalat süreçlerinin geliştirilmesi – ürün kalitesinin artırılması ve/veya ürün kalitesinde sürekliliğin sağlanması- katmak değerli üretim kapasitesi ve /veya ürün geliştirme kapasitesinin artırılması – Ölçüm –analiz altyapısının iyileştirilmesi olarak özetleyen konuşmacılar, bütçeleme, geri ödeme-hibe ve süreçler konularında bilgilendirmede bulundu.  

Program, soru-cevap ve lobide sunulan ikramlar eşliğinde sohbetle devam etti.

Paylaşın:
598 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ