logo

REKTÖR ÖZÖLÇER, ERMED ZİYARETİNDE SAMİMİ KONUŞTU

  • Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede samimi konuşan Rektör Prof. Dr. Özölçer, üniversitenin büyümesi, gelişmesi, yeni fakülteler ile yeni bölümler kazandırılması ve araştırma hastanesi için yeni -modern cihazlar edinilmesine yönelik çaba içerisinde olduklarını dile getirdi.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Sekreter Sabriye Aşır, Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ile Denetim Kurulu Üyesi Arzu Tekin’in hazır bulunduğu ziyarette, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve ERMED Yönetimi, üniversite ve Zonguldak ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Özölçer, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili gazetecilere bilgi verirken, ERMED Yönetimi’nden konuk gazetecilerin sorularına da yanıt verdi.

ZBEÜ, BÜYÜME VE GELİŞME HEDEFİNDE İLERLİYOR

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Kdz. Ereğli Kampüsü’nde çalışmaların sürdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Özölçer, üniversitenin büyümesi ve gelişmesi, yeni fakülteler ve yeni bölümler kazandırılması ile Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine yeni ve modern cihazlar edinilmesine yönelik çaba içerisinde olduklarını dile getirdi. Yerel medya ile üniversite işbirliğinin son derece önemli olduğuna da işaret eden Rektör Prof. Dr. Özölçer, ERMED Yönetimi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“ERMED ÜYELERİ GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR”

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü de, ekip arkadaşlarını tanıttıktan sonra derneğin vizyon ve misyon değerlerini açıkladı ve diğer tüm alanlarda olduğu gibi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ndeki geleceğe yönelik projeleri, ilgi ve hassasiyetle takip ettiklerini söyledi.

Paylaşın:
300 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ