logo

REKTÖR ÖZÖLÇER ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

  • ZBEÜ Rektörü Prof. DR. İ. Hakkı Özölçer’e; MHP MYK üyesi Taşkın Özdemir, ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve Sağlık Bilimleri Üniversitesinden Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çömlek tarafından ayrı ayrı ziyaretler gerçekleştirildiği bildirildi.

MHP MYK Üyesi Özdemir’den ziyaret

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) Rektörü Prof. DR. İ. Hakkı Özölçer, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Üniversite kaynaklarından verilen bilgiye göre ; MHP MYK üyesi Taşkın Özdemir, Rektöre Özölçer’i ziyaret etti. Ziyarette Zonguldak Sanayi Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman da yer aldı. Rektörlük makamında konuklarını ağırlayan Rektör Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdemir ve Karaman ise misafirperverliğinden ötürü Rektör Özölçer’e teşekkür etti.

.

ZONSİAD’dan Rektör Özölçer’e Ziyaret

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Remzi Toksöz ve Mehmet Tülübaş Rektör Özölçer’e ziyarette bulundu. 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Remzi Toksöz ve Mehmet Tülübaş’ı makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, konuklarıyla bir süre sohbet etti. Konukları ise misafirperverliğinden ötürü Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

.

Sağlık Bilimleri Üniversitesinden Rektör Özölçer’e Ziyaret

Sağlık Bilimleri Üniversitesinden Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çömlek ile Proje Danışmanı Sedat Özçelik ve Çaycuma Dent67 sahibi Nilcan Narlıoğlu ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e ziyarette bulundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çömlek’i, Sedat Özçelik’i ve Nilcan Narlıoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, konuklarıyla bir süre sohbet etti. Konukları ise misafirperverliğinden ötürü Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

Ziyaretler karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.

Paylaşın:
98 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ