logo

REKTÖR ÖZÖLÇER’İN YOĞUN ZİYARET GÜNLÜĞÜ

  • ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 13 Şubat Salı gününü iş dünyası ziyaretlerine ayırdı. Üniversiteden verilen bilgiye göre Özölçer, sırası ile ERDEMİR Mühendisler Derneği Başkanı Pehlivan’a, Çakır Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakır’a, ERDEMİR Genel Müdürü Peker’e ve Zonguldak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk’e ziyarette bulundu. Karşılıklı memnuniyet ve iyi dileklerin iletildiği ziyaretlerde ZBEÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı  Dr. Öğr. Üyesi Haşim Duru ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Taptık Terzioğlu da yer aldı.

ZBEÜ Rektörü Prof. DR. İ. Hakkı Özölçer’in yoğun ziyaret günlüğü şöyle :

ERDEMİR Mühendisler Derneği Başkanı Bülent Pehlivan ziyareti :

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İ. Hakkı Özölçer ziyaretlerine ERDEMİR Mühendisler Derneği Başkanı Bülent Pehlivan ile başladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivan, Rektör Özölçer ve ekibine teşekkürlerini sundu. Rektör Özölçer ise misafirperverliğinden dolayı Pehlivan’a teşekkür etti. ERDEMİR Mühendisler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çağrı Çelen’in de yer aldığı ziyarette, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin paydaşları arasında yer aldığı ve 26-27 Şubat’ta Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirecek olan Marmara Kariyer Fuarı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Çakır Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakır’a ziyaret:

Çakır Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakır, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, Rektör Özölçer’le bir süre sohbet etti. Ziyarette Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin paydaşları arasında yer aldığı ve 26-27 Şubat’ta Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirecek olan Marmara Kariyer Fuarı hakkında bilgilendirme yapıldı.

ERDEMİR Genel Müdürü Peker’e Ziyaret :

ERDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve heyetini makamında ağırladı.

Rektör Özölçer ile bir süre sohbet eden Peker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Özölçer ise misafirperverliğinden dolayı Peker’e teşekkür etti.

Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti :

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında ağırladı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Rektör Özölçer’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu eşlik etti. Öztürk’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Özölçer, misafirperverliğinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Paylaşın:
230 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ