logo

RESMİ KUTLAMA PROGRAMI 28 EKİM CUMARTESİ BAŞLIYOR

  • Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı resmi kutlama programı Kdz. Ereğli’de 28 Ekim Cumartesi günü başlıyor .

Kaymakamlık İlçe Kutlama Komitasi tarafından hazırlanan resmi programa göre ; 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Atatürk Anıtı önünde Çelenk Sunma Töreni düzenlenecek. Aynı gün saat 14.00’de ise Marina Kafe önünden Anıt önüne kadar yoğun katılımlı Cumhuriyet Yürüyüşü yapılacak.

29 Ekim Pazar günü ise saat 9.30’de ilçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, makamında tebrikleri kabul edecek. Saat 10.00’dan itibaren de Atatürk Bulvarında aşağıda detayları yazılı kutlama programı icra edilecek. Resmi program Tören Geçişi ile son bulacak. Havanın yağışlı olması durumunda aynı program Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Cumhuriyet Bayramı resmi programına ve Cumhuriyet coşkusunun yaşanacağı Kdz. Ereğli Belediyesi etkinliklerine yoğun katılım olması bekleniyor.

BELEDİYE PROGRAMI İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ:

https://haberhayat.net/ereglide-100-yil-coskusu-bir-baska-olacak/

ERDEMİR : “CUMHURİYET’İN 100. YILINDA ZÜBEYDE YENİDEN HAYAT BULUYOR”

Öte yandan, Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında İlçede kurulu bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR)’nda, 29 Ekim pazar günü 2. Yüksek Fırın Zübeyde’nin açılış töreni ve 30 Ekim Pazartesi günü Tulayhan Uğurlu Piyano Resitali konseri düzenlenecek.

Paylaşın:
451 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ