logo

ROMANTİK KOMEDİ ‘KİM HAKLI?’ EREĞLİ’DE SAHNELENECEK

  • Romantik komedi tiyatro oyunu; “Kim Haklı” 28 Mart’ta Saat 20:45’te Kdz. Ereğli Hüseyin Tatoğlu kültür merkezinde tiyatro severlerle buluşacak.

Oyun hakkında:

Hande ve Yusuf’un evliliklerinin zorlayıcı ilk yıllarında yaşadıkları zorlu süreçleri masaya yatıran ’Kim Haklı’ Tiyatro Oyunu ile evliliğin karmaşık labirentinde kaybolmuş iki karakterin hikayesine şahit olacaksınız.

Kim Haklı”, güçlü bir oyuncu kadrosu ve etkileyici sahne tasarımıyla sizleri bekliyor. Bu eşsiz tiyatro deneyimi ile, aşkın ve dostluğun zorlu yollarında bir yolculuğa çıkacak, karakterlerle birlikte kararlar verme sürecine tanıklık edeceksiniz.


Evliliklerinin ilk yıllarında olmalarına rağmen birbirlerine olan tahammüllerini yavaş yavaş yitirmeye başlayan Hande ve Yusuf, boşanmaya karar verir. Çiftin en yakın arkadaşları olan Gülden ve Buğra ise bu ayrılığı engellemek için ellerinden geleni yapar. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Önemli olan evlilikte çıkan sorunlarda kimin haklı olduğu mu  yoksa aşkın hakkını vererek ortak noktada buluşmak mı?

Oyuncular: İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Esin Gündoğdu, Sezer Soykök, Hakan Çankaya

Biletler: Biletinial ve Biletix

.

Paylaşın:
365 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ