logo

ROSİDAPARK ESTETİK VE GÜZELLİK SALONU 6. YILINI KUTLADI

  • Kdz. Ereğli ilçesinde 6 yıl önce hizmete giren Rosida Park Estetik ve Güzellik Salonu 6. Yılını yenilenen yüzüyle danışanları ve davetlilerle birlikte kutladı.

Türkiye’nin bir çok noktasında uzun yıllardır hizmet veren Rosida Park Estetik ve Güzellik Salonu Kdz. Ereğli ilçesinde de 6 yıldır danışanlarına hizmet veriyor.

Rosida Park Estetik ve Güzellik Salonu yenilenen yüzü ile 6. Hizmet yılı için kutlama etkinliği düzenledi. Kutlama etkinliğine Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ile Başkanvekili Tasin Tanyıldız, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş’ın eşi Işıl Demirtaş ve yüzlerce danışan katıldı.

SENEM DURMUŞ YENİLİKLERİ TANITTI

Davetlileri kapıda karşılayıp kendileri ile sohbet eden Rosida Park Estetik ve Güzellik Merkezi İşletmecisi Senem Durmuş misafirleriyle sohbet etti. Canlı müzik eşliğinde devam eden etkinlikte konuşan Rosida Park Estetik ve Güzellik Merkezi işletmecisi Senem Durmuş 6 yılda binlerce danışana hizmet vermenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Durmuş konuşmasında “Pandemi sürecinin ardından daha gelişmiş ve yeni cihazlar aldık. Yine güzellik merkezimizde yaptığımız güzellikleri sizlerle buluşturmak istedik. Başta 6 yıldır güzellik merkezimize gelen danışanlarımız olmak üzere, etkinliğimize teşrifleriniz bizleri çok mutlu etti. Herkese en içten teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

KELEŞ, İŞBİRLİĞİ YAPAN YATIRIMCILARI KUTLADI

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ise konuşmasında Rosida Park Estetik ve Güzellik Merkezi işletmecisi Senem Durmuş’u tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Keleş konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Öncelikle burada olmaktan çok mutluyum. Genellikle işimiz gereği erkek egemen toplulukla bir ilişki içerisindeyiz. Sizler gibi güzel insanları gördüğümüz, böyle güzel bir müessesede bulunmaktan son derece mutluyum. Hüseyin Beyi tebrik ediyorum; kendisi gerçek bir müteşebbis. İstanbul’dan kalkıp burada Ereğli’nin potansiyelini görüp yatırım yapmış Senem hanım ile iş birliği içerisindeler. Kendisi ile de yeni tanışma fırsatı bulduk ama enerjisinden çok etkilendim. Güzel işler yaptığına da kanaat getirmiştim. Buraya gelip görünce de ne kadar güzel bir iş yapmış olduğunu gördüm. Hem sizlere hem de müesseseye tekrar hayırlar getirmesini temenni ediyorum, başarılar diliyorum.”

GÜZELLİK VE ESTETİK DENİLİNCE…

Rosida Park Estetik ve Güzellik Merkezi Kdz. Ereğli ilçesinde lazer epilasyon, profesyonel cilt bakımı, kolajen ip protokolü, kavitasyon (bölgesel incelme), dermapen, pasif jimnastik, kalıcı makyaj ve kaş kontür işlemleri ile danışanlarına hizmet veriyor.
Rosida Park Estetik ve Güzellik Merkezi Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi Kdz. Ereğli Özel Anadolu Hastanesi yanında hizmet vermeye devam ediyor.

  • HABERLE İLGİLİ VİDEO:

.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1068 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ