logo

ROTARY KULÜBÜ PAZARYERİ ESNAFINA HİJYEN PAKETİ DAĞITTI

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Ahmet Fındık, üyeler ile birlikte pazaryeri esnafına Hijyen Paketleri dağıttı.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Ahmet Fındık, pandemi sürecinde online toplantılara ve toplum yararına çalışmalar ile projelere devam edildiğini açıkladı.

‘Temiz su ve Hijyen’  çalışmaları kapsamında pazaryeri esnafı ve pazarcı tezgahlarına içerisinde ‘cerrahi maske, antiseptik el-cilt solüsyonu ve antiviral cep mendili’ bulunan hijyen paketleri dağıtıldığını bildiren Fındık, Covid-19 ile mücadelede “maske, hijyen ve mesafeye” dikkat çekmek ve ekonomik sorunlar yaşayan esnafa destek olmanın amaçlandığını belirtti.

“TEMİZ SU VE HİJYEN” ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA…

29 ocak Cuma günü Merkez Pazar yerinde gerçekleştirilen etkinlikle ilgili paylaşımda bulunan Dönem Başkanı Fındık, “UR 2430. Bölge tarafından özel olarak hazırlanan bu hijyen paketlerini 7 odak noktamızdan biri olan ‘Temiz su ve Hijyen’  çalışmalarımız kapsamında üyelerimiz ile birlikte bu alanda dükkanları olan esnafımıza, pazar yerinde tezgah açan abla ve abilerimize ücretsiz olarak bu paketleri dağıttık. Gönül isterdi ki çok daha fazla kişiye dağıtalım. Umuyorum ki pandemi sürecini en kısa sürede geride bırakıp, Ereğlimiz için hep birlikte güzel projelerde hep birlikte çalışmak için bir araya gelebiliriz. Katkı sağlayan üyelerimize teşekkürler.” dedi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
915 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ