logo

ROTARY KULÜBÜ’NDE DORUK DOKUZOĞLU DÖNEMİ BAŞLADI

  • Kdz Ereğli Rotary Kulübü’nde ilk kadın başkan Fulya Dinçer, görevi Doruk Dokuzoğlu’na devretti. Dokuzoğlu “Dünyaya Umut Ol” dönem teması bayrağını alkışlarla açtı.

UR 2430. Bölge Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2022-2023 Dönemi Devir Teslim Töreni gerçekleştirildi.

22 Haziran Perşembe günü akşamı Tim’s Fabrika Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen törene, UR 2430. Bölge 2023-2024 6. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernor Yardımcısı Aykut Ateş, UR 2430. Bölge 2023-2024 8. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernor Yardımcısı ve Guvernor Özel Temsilcisi Eray İlhan, Kdz Ereğli Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanları, Interact Kulübü üyeleri ile davetli misafirler katıldı.

Kdz Ereğli Rotary Kulübü 2022-2023 Dönem Başkanı Fulya Dinçer açılış konuşmasında dönem içi faaliyetlerini anlattı. Dinçer; 10 ayda 25’in üzerinde faaliyet yaptıklarını ve bölgede oldukça ses getirdiklerini ifade etti. Bu faaliyetlerin karşılığında da Uluslararası Rotary 2430. Bölge tarafından takdir edilen birçok ödülü ve Bölge Yıldız Ödülü’nü Kdz Ereğli Rotary Kulübü’ne kazandırdıklarını belirtti. Tören, Dinçer’in tüm kulüp üyelerine anı plaketi vermesinin ardından  Başkanlık Kolyesi’nin Dokuzoğlu’na teslim edilmesiyle devam etti.

DOKUZOĞLU DÖNEMİ TEMASI : “DÜNYAYA UMUT OL

Kdz Ereğli Rotary Kulübü 2023-2024 Dönem Başkanı Doruk Dokuzoğlu, eşi Taciser ile birlikte çıktığı kürsüde dönem başkanı olarak ilk konuşmasını yaptı. Dokuzoğlu “ Kulübümüzün ilk kadın başkanı sevgili Fulya’dan madalyonu devralarak ben de kulübün ilklerinden biri oldum. Ayrıca Cumhuriyet’imizin 100. ve kulübümüzün 40. yılında başkanlık yapmak gurur verici.” dedi.

Dönem sekreteri Rtn. Özlem Şen ve dönem saymanı Rtn. Özlem Kısa’dan oluşan ekibi tanıtan Dokuzoğlu, “Dünyaya Umut Ol” dönem teması bayrağını alkışlarla açtı.

BİR ÖĞRENCİ TAYVANA GİDİYOR, BİR ÖĞRENCİ KDZ EREĞLİ’YE GELİYOR.

Uluslararası Rotary Öğrenci Değişim Programı kapsamında Tayvan’da eğitim görmeye hak kazanan Demir Dinçer olduğu belirtildi. Kürsüde kısa bir konuşma yapan Demir Dinçer; ülkemizi ve Kdz Ereğli Rotary Kulübü’nü en iyi şekilde tanıtacağını, çok güzel anılarla ülkemize döneceğine inancının tam olduğu belirtti.

Dokuzoğlu, Rotary öğrenci değişim programı ile Meksika’lı bir öğrencinin 1 yıl boyunca şehrimizde eğitimine devam edeceğini belirtti. Bahçeşehir Koleji ile karşılıklı protokol imzalandığını ileten Dokuzoğlu;

“Bize göre bu dönemin en keyifli etkinliği, şehrimizde yaklaşık 1 yıl süreyle misafir edeceğimiz bir öğrencimizin olması. Ashley Melissa, Meksika’dan gelecek. Sevgili Ashley’e, Sevgili Nilay Öğretmenimiz ve Bahçeşehir Koleji birlikte, beraberce kol kanat gerecekler. Ayrıca ağırlayıcı ailelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

İSKENDERUN 100. YIL CUMHURİYET ANITI VE AFET TOPLANMA ALANI PROJESİ.

Dokuzoğlu konuşmasının devamında; “Henüz döneme başlamadan, bölgemizden gelen, afet bölgesine destek odaklı hedefler kapsamında, Fulya Başkan’ımın izniyle sizlerden bireysel bağış talep ettim. Zamansız olmasına rağmen, hiçbiriniz beni kırmadınız, İskenderun’da yapılacak 100. Yıl Cumhuriyet Anıtı ve Acil Durum Toplanma Bölgesi inşası için desteklediniz. Tüm üyelerimizin gönülden katılımı ile dönem başlamadan, %100 katılım hedefimize kulübümüzü ulaştırdınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Bu bağışların anısına üretilen madalyonları bağış yapan üyelere takdim edildi.

KDZ EREĞLİ INTERACT KULÜBÜ 2023-2024 DÖNEM BAŞKANI İPEK DOKUZOĞLU

Kdz Ereğli Rotary Kulübü 2022-2023 dönem başkanı Elçin Aslan, kendi dönemlerinde yaptıkları projeleri anlattı ve başkanlık Kolyesini İpek Dokuzoğlu’na teslim etti.

Kdz Ereğli Interact Kulübü 2023-2024 dönem başkanı İpek Dokuzoğlu güzel bir dönem dilediğini belirtti.

Gece müzikli eğlence ile devam ederek sona erdi.

Paylaşın:
1011 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ