logo

ROTARY KULÜBÜ’NDEN DEVLET HASTANESİNE VENTİLATÖR BAĞIŞI

Kdz.Ereğli Rotary Kulübü, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesine 100.000 TL değerinde Transport Ventilatör cihazı bağışında bulundu.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz.Ereğli Rotary Kulübü’nün Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesine 100.000 TL değerinde Transport Ventilatör (Entübe hastaların transferinde kullanılan bir tür solunum cihazı) bağışında bulunduğunu açıkladı ve bağıştan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ÇORUMLUOĞLU “HAYIRSEVERLERİN SAĞLIK ÇALIŞNLARININ YANINDA OLMASI SEVİNDİRİCİ”

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde; Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ahmet Fındık ile önceki dönem başkanı Aykut Ateş’in katılımı ile düzenlenen teslim töreninde konuşan ve Sağlık çalışanlarının Covid 19 ile mücadelesi sürerken bu tür anlamlı desteklere sevindiklerini belirten Çorumluoğlu memnuniyetini şöyle ifade etti: “Bu zorlu günler atlatılırken Karadeniz Ereğlimizde bulunan hayırsever iş insanları ve sivil toplum örgütlerinin Kamu Kurum ve kuruluşlarına yaptıkları bu tür bağışlarla süreç içinde mücadele edenlerin yanında olduklarını göstermeleri bizleri sevindirmektedir. Bu vesile ile bir kez daha bu süreçte destek olan Kdz.Ereğlili hayırsever iş insanlarına ve bugün bu Transport Ventilatör bağışını gerçekleştiren Kdz.Ereğli Rotary Kulübüne teşekkür ediyorum.”

BAŞHEKİM TÜRKELİ “YÜKÜMÜZ HAFİFLEDİ, MOTİVASYONUMUZ ARRTI”

Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Vildan Türkeli’de hastanenin tıbbı donanımın arttırmaya gayret ettiklerini belirtti ve personelin özverili çalışmalarından övgü ile bahsetti. Türkeli, “Ereğli’de bulunan hayırsever vatandaşlarımız ve sivil toplum örgütleri de hem cihaz bağışları hem manevi olarak yanımızda bulunmaları ile bizlere olan desteklerini en iyi şekilde göstermişlerdir. Onların bu duruşu bizim yorgunluğumuzu hafifletmiş motivasyonumuzu artırmıştır. Daha önce hayırsever vatandaşlarımız hastanemize Ventilatör ve Yüksek Akımlı Oksijen cihazı bağışında bulunmuşlardı. Bugün de Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü hastanemize  entübe hastaların transferinde kullanılmak üzere 1 adet Transport Ventilatör bağışında bulunarak hastanemizin tıbbi donanım kapasitesinin artırılmasına katkıda bulunmuştur. Katkılarından dolayı  Karadeniz Ereğli Rotary Kulübüne şahsım, çalışma arkadaşlarım ve Ereğli halkı adına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Paylaşın:
822 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ