logo

ROTARY’DE STRATEJİK HEDEF: SİNERJİ ODAĞINDA GÜÇ BİRLİĞİ

Uluslararası Rotary Kulubü UR 2430 Bölge Federasyon Başkanı Serhan Antalyalı Kdz. Ereğli Kulübü ziyaretinde onuruna verilen yemekte yaptığı konuşmada, 2020-2021 dönemimin stratejik hedeflerini “sinerji odağında güç birliği” başlığı ile 5 maddede özetledi ve bunları; “Kulüplerin Güçlendirilmesi, Halkla İlişkilerin Güçlendirilmesi, Rotary-Rotaract-İnteract Güç Birliği, Kulüplerin Güç Birliği ve Rotary Vakfına Yapılan Katkıların Arttırılması” olarak açıkladı.

Uluslararası Rotary Kulubü UR 2430 Bölge Federasyon Başkanı Serhan Antalyalı’nın Kdz. Ereğli Kulübü ziyareti programı kapsamında, Kdz. Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Ahmet Fındık tarafından yemekli toplantı düzenlendi.

16 Temmuz Perşembe günü akşamı Fabrika/Tims’te, salgın önlemleri dikkate alınarak düzenlenen yemekli toplantıya Kulüp yönetici ve üyeleri katıldı.

FINDIK, MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kdz. Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Fındık, ziyeretten duyulan memnuniyeti ifade etti ve Bölge Başkanı Antalyalı’nın kulüp ziyareti kapsamında gün boyu süren yoğun programda sabah toplantısı, protokol ve üye ziyaretleri gerçekleştirdiklerini, ayrıca kulüp tarafından gerçekleştirilen ve planlanan etkinliklerle ilgili bilgi sunduklarını kaydetti.

ANTALYALI, İSTATİSTİK BİLGİLERİ PAYLAŞTI, STRATEJİK VE DÖNEM HEDEFLERDEN SÖZ ETTİ

Daha sonra söz alan Rotary Kulubü UR 2430 Bölge Federasyon Başkanı Serhan Antalyalı, sunu eşliğinde yaptığı konuşmada Dünya’nın en büyük sivil toplu kuruluşu oldukları tekrarlayarak 2430 bölgenin istatistik bilgilerini paylaştı. Bölgede yurt içi ve yurt dışında toplam 103 kulüp ve 2357 üye bulunduğunu ifade eden Antalyalı, zaman zaman öz eleştirel yaklaşımlarla sorgulamalar yaptı.

“GÜÇ BİRLİĞİ ŞART”

İstanbul Üniversitesi tarafından Marmara Bölgesinde yapılan anket sonuçlarını paylaşarak değerlendiren Antalyalı, 2020-2021 dönemimin stratejik hedeflerini; “Kulüplerin güçlendirilmesi, Halkla İlişkilerin güçlendirilmesi, Rotary-Rotaract-İnteract Güç birliği, Kulüplerin Güç birliği ve Raotary Vakfına yapılan katkıların arttırılması” olarak açıkladı ve sinerji odağında güç birliği ihtiyacının ortada olduğunu ifade etti.

Antalyalı, dönem hedeflerini ise “Engelli bireylere destek, gençlerimiz ve Eğitim, Kadınlarımız, Çocuklarımız, Eşlerimiz ve biz ve Halkla İlişkiler” başlıkları altında detaylandırdı.

ROZET TAKDİM TÖRENİ, HEDİYELER, SÜRPRİZLER…

Antalyalı’nın konuşmasının ardından; 2019-20 Döneminde Rotary Vakfına yaptıkları kişisel bağışlar nedeniyle Ahmet Fındık, Fulya Dinçer, Özlem Şen, Özlem Kısa, Ünal Yaltırık ve Merve Kıran Paul Harris Dostu Rozetine layık görülmeleri ve üyelerin tamamının PHD üye olması nedeniyle Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü %100 PHD Kulüp özelliğine kavuşturulmasına katkıda bulunan üyelere rozetleri takdim edildi.

Gecede ayrıca Dönem Guvernörü Serhan Antalyalı, Fulya Dinçer ve Özlem Şen’e, 5. Grup Kul.Sor.Guv.Yard. Murat Turan, Dönem Başkanı Ahmet Fındık’a rozetini takdim etti. Daha sonra karşılıklı hediyeler sunuldu ve geçmiş dönem Başkanı Aykut Ateş’in eşi Ülkü Ateş, evlilik yıl dönümü sürprizi yaparak Bursa’dan geceye canlı yayınla bağlandı ve pasta kesildi.

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Ahmet Fındık’ın eşi Fatma Fındık, sunum eşliğinde Antalyalı çiftine hediye takdiminde bulundu.

Rotary Kulübü üyesi ve saymanı Özlem Şen ve Eşi Timur Şen’in işlettiği Fabrika Tims’teki nezih gece, sohbet eşliğinde yemekle devam etti.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1177 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ