logo

ROTARY’DEN TÜM SAĞLIKÇI VE ECZACILARA İTHAFEN ÖDÜLLER…

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, pandemide emek veren tüm sağlık çalışanları ve eczacılara ithafen ödüllerini takdim etti.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü yönetimi tarafından, pandemide emek veren tüm sağlık çalışanları adına Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Vildan Türkeli’ne; eczacılara ithafen de Bölge Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Kara’ya ödülleri takdim edildiği bildirildi.

Rotary Kulübü yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, ödül takdim etme kararına tüm üyelerin tam katılım sağladıkları vurgulanarak “Bu anlamda Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, UR. 2430. Bölge Aile ve Toplum Hizmetleri Komitesi çalışmaları kapsamında, kulüp üyelerinin tamamının kararı ile her kademedeki doktor ve sağlık çalışanları ile birlikte eczacılara ve çalışanlarına ithafen birer ödül takdim etmek istedi. 10 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen kısa ziyaretlerde, 2020-2021 dönemi Aile ve Toplum Hizmetleri Ödüllerinin ilki; Kdz.Ereğli Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Fındık, Yönetim Kurulu üyeleri ve 5. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Murat Turan tarafından pandemi kurallarına uygun olarak, eczacılar ve eczane çalışanları adına T.E.B.17. Bölge Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ayşegül Kara’ya takdim edildi.  Ardından tüm sağlık çalışanları adına Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Sn.Vildan Türkeli’ne takdim edildi.” denildi.

ÜSTÜN EFOR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kdz.Ereğli Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Fındık, konu ile ilgili yaptığı açıklamada 2020 Mart ayından bu yana Covid-19 pandemi salgınının hayatı olumsuz etkilediğini hatırlatarak, “Ancak hepimizin bildiği üzere bu süreçte büyük bir emekle çalışan her alandan doktor ve sağlık çalışanları ile birlikte eczacılar ve çalışanları, gerçekten üstün efor sarf ettiler. Her zaman hayatımızda önemli yer kaplayan ama son bir senedir fedakarca en ön safta savaşan sağlık emekçilerine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :


Paylaşın:
978 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ