logo

SAADET ORUÇ ‘UMUT’ VERDİ!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, BEÜ Rektörü Prof. DR. Mutafa Çufalı’yı Külliye’de ağırladıktan sonra yaptığı açıklamada, Kdz. Ereğli Fakülteler Kampüsü konusunda verimli bir görüşme yapıldığını kaydederek, “…Bir sonraki buluşmamızı Kdz. Ereğli kampüs alanında gerçekleştirmek üzere rektörümüzü uğurladık. ” dedi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof.Dr.Mustafa Çufalı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’u ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kdz.Ereğli ziyaretinde müjdesini verdiği Ereğli Eğitim Kampüsü’ndeki yasal engellerin ortadan kaldırılması başta olmak üzere, bakanlıkların yanı sıra Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) ile de temaslarda bulunan Oruç’u BEÜ Rektörü Çufalı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etti.

“VERİMLİ GÖRÜŞME YAPILDI”

Kampüs alanı ve yeni fakülteler konusunda verimli bir görüşme geçtiğini açıklayan Oruç, Ereğli’de her kesimin bir an önce yapılmasını istediği Fakülteler Kampüsü konusunda umut verici bir açıklama yaparak, “Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı’yı Külliye’de ağırladık. BEÜ, Zonguldak ve Kdz. Ereğli kampüs alanı ve yeni fakülteler konusunda verimli bir görüş alışverişinde bulunduk. Bir sonraki buluşmamızı Kdz. Ereğli kampüs alanında gerçekleştirmek üzere rektörümüzü uğurladık. Nazik ziyareti için kendilerine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Oruç’un paylaştığı fotoğrafta ise BEÜ yayınlarından ‘Zonguldak Yöresinde Yaşayan İnsan Efsaneleri’ eserinin, Çufalı tarafından Oruç’a takdim edildiği görülüyor.

Paylaşın:
802 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ