logo

SAĞ OLUNUZ, VAR OLUNUZ…

Haber Hayat Yayıncılık’ın kuruluş yıldönümü nedeni ile İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye gelen kutlamaları yayınlamaya devam ediyoruz. Önceki mesajlara ilave olarak bugün itibarı ile yazılı, sözlü ve sosyal medya aracılığı ile gelen başarı dilekleri ve kutlamalar şöyle :

SERTAN YALÇIN / KDZ. EREĞLİ TSO ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANI – İŞ İNSANI

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Haber Hayat Gazetesinin 8. yayın yıl dönümünü içtenlikle kutlar, gazetenin kuruluşundan bugüne emeği geçen başta  şahsınız ve gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları diler , saygılar sunarım.


BAŞKAN DANIŞMANLARI, MESLEKTAŞLARIMIZ, TAKİPÇİLERİMİZ…

Öte yandan Kdz. Ereğli Belediye Başkan Danışmanları Nergis & Nart Bozkurt çifti ile Demokrat Gazetesinden Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Aksakal, Sayfa Editörü Ersay Gönüllü, Muhabirler İzzet Aslanbay-şafak Negüzel, Ereğli FM’den Yayın-Reklam Müdürü Arzu Tekin, Haber Merkezi Yönetmeni Yusuf Zobar; sosyal medya takipçilerimiz Münevver Demirağ, Pınar Günaydın, Gülsen Baykan ve Selma Gönüllü Kutluay, Dilan Köksal, Ülkü -Doğan Gönüllü çiftini mesajlarla kutlayarak başarılar dilediler.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak teşekkür eder; hep birlikte sağlıkla, başarılarla dolu nice yıllar dileriz. Sağ olunuz var olunuz…

Paylaşın:
638 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ