logo

SAĞLIKÇILARIN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEK VE HALKA DESTEK OLMAK İÇİN…

BBP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı ve Alperen Ocakları Eğitim Kültür Dayanışma Vakfı temsilcileri, KOVİD-19 salgını ile mücadeleye destek amaçlı maske dağıtımı etkinliği düzenledi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı ve partinin gençlerinden oluşun Alperen Ocakları temsilcileri, İlçe Başkanı Turabi Çelik başkanlığında düzenlene etkinlikte 7 bin adet maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Çelik, 21 Ekim Çarşamba günü Şehir merkezinde kurulan stantta düzenlenen etkinlik öncesi yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının yükünü hafifletmek ve halka destek olmak istediklerini belirterek, vatandaşları salgın önlemleri konusunda daha dikkatli olmaları için uyarıda bulunmayı ihmal etmediklerini belirtti.

Anlamlı etkinliğe katkı verenlere, başta Kaymakam İsmail Çorumluoğlu olmak üzere teşekkür eden Turabi Çelik, konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi:

“Geçmişte olduğu gibi Türk silahlı kuvvetlerimizin ve güvenlik güçlerimizin Çanakkale’de Dumlupınar’da Sakarya’da Sarıkamış’da ve terör örgütü pkk ile hain fetö terör örgütüyle mücade ederken şehit düşen mazlum Türk milletinin evlatları, değerli sağlık çalışanlarımız bugünde covid-19 korona hastalığı ile mücadele ederken görev şehidi olmuştur. Burada tüm şehitlerimizi tekrardan rahmetle anıyor mekanlarının cennet olmasını yüce Allah’dan diliyor, Gazilerimizede sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları olarak bu çorbada bizimde tuzumuz olsun diyerek Kdz. Ereğli halkına 7000 maske dağıtımını gerçekleştirdik. Burada bize desteklerini esirgemeyen Kdz.Ereğli Kaymakamımız Sn. İsmail Çorumluoğluna ve gönüldaşlarımıza maddi manevi katkı sağlayan herkese güzel duygularımla çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Yaptığımız bu faaliyet tüm diğer teşkilatlarada örnek olmasını temenni ediyorum”

Paylaşın:
673 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ