logo

SAĞLIKLI YAŞAM VE SİGARAYI BIRAKTIRMA MERKEZİ AÇILDI

  • Karadeniz Ereğli’de ‘Bonsante’ Sağlıklı Yaşam ve Sigarayı Bıraktırma Merkezi hizmete açıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Diyetisyen Ceren Alkan Gökalp ile eşi Biomedikal Mühendisi Umut Gökalp tarafından ‘Bonsante’ Sağlıklı Yaşam Ve Sigarayı Bıraktırma Merkezi hizmete açıldı.

27 Kasım Pazar günü Erdemir Caddesinde bulunan işyerinde düzenlenen açılış törenine; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Şahin Elçi ve davetliler katıldı.

İŞYERİ GEZİLDİ…

Açılışta konuşma yapan Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, sağlık temalı bir işyerinin açılışına katılmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek kurdeleyi işyeri sahipleri ve İlçe Başkanı Ertuğrul ile birlikte kestiler. “Hayırlı olsun” dileklerini kabul eden Gökalp çifti, protokol ve katılımcılara işyerini gezdirerek beslenme danışmanlığı ve biorezonans yöntemiyle sigarayı bıraktırma ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Umut Gökalp’ın ailesi Ayla&Mehmet Gökalp çiftinin davetlilerle yakından ilgilendiği açılış töreni, ikramların sunulması, müzik dinletisi ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile devam etti.

Paylaşın:
1272 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ