logo

SANATÇILARLA KONUKLAR İÇE İÇE, EĞLENCE DORUKTA!

Erdemir Musiki ve Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Sanat Müziği sanatçıları tarafından Musiki Gecesi düzenlendi. Nezih gecede sanat ve eğlence doruğa ulaştı.

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Erdemir Musiki ve Folklar Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Sanat Müziği sanatçıları tarafından Musiki Gecesi düzenlendi.

16 Kasım Cumartesi gecesi Erdemir Mühendisler Derneği Lokalinde düzenlenen geceye yoğun katılım oldu. Erdemir Bütçe ve Planlama Müdürü Ramazan Çelik’te geceye katılanlar arasında yer aldı.

PROFESYONELLERİ ARATMADILAR…

Emine Yükselen’in sunduğu gece öncesinde her masaya ayrı bir tema ve şarkı ismi verildi. Şefliğini Zuhal Yükselen’in başarı ile yaptığı Musiki Gecesinde birbirinden güzel şarkılar, saz ve ses sanatçıları tarafından koro ve solo olarak seslendirildi. İki bölümden oluşan konser boyunca zaman zaman konukların da sahneye çıkarak şarkılara eşlik etmesi ile eğlenceli anlar yaşandı. Gecede TRT Klarnet Sanatçısı Salih Çağlar’ın da istek üzerine sürpriz bir şekilde solo yaptı.

RESMİYETTEN UZAK, SAMİMİ ORTAM…

İlerleyen saatlere kadar devam eden Musiki Gecesi finalinde, konuklar ve sanatçılar sahnede birlikte şarkıları seslendirirken, başarılı şef Zuhal Yükselen’e çiçeğini dernek Başkanı Nefise Uçar takdim etti.

GECENİN FOTOĞRAFLARI İÇİN İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ: (DOĞAN BOSTANCI’NIN OBJEKTİFİNDEN)

Paylaşın:
1663 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ