logo

ŞANLIURFALI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN POSBIYIK’A TEŞEKKÜR

Şanlıurfa‘ya bağlı Haliliye kentinde bulunan Yediiklim  Mesleki Ve Teknik  Anadolu Lisesi öğrencileri Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a elektronik posta yoluyla ulaşarak Atatürk büstü ve Türk Bayrağı talebinde bulundu. Başkan Posbıyık’ın talimatıyla okula Atatürk büstü, çok sayıda Türk Bayrağı ve Ereğli ile ilgili dokümanlar gönderildi. Öğrenciler çektikleri fotoğraflarla Başkan Posbıyık’a ve Belediye’ye teşekkür ettiler.

Şanlıurfa ‘ya bağlı Haliliye ilçesinde bulunan Yediliklim Mesleki Ve Teknik  Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Tarih Öğretmeni olarak görev yapan Muzaffer Uçan ile öğrencileri, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a elektronik posta yoluyla ulaşarak Atatürk büstü ve Türk Bayrağı talebinde bulundular.

Belediye Basın bürosundan verilen bilgiye göre ; Mektubunda okulun sosyo-ekonomik açıdan dar gelirli ailelerin yaşadığı bir bölgede bulunduğunu belirten  Uçan,   özetle şunları belirtti:

ÖĞRETMENDEN ANLAMLI MEKTUP

 “Mustafa Kemal Atatürk dünya liderleri içerisinde 21’inci yüzyıla geçebilen tek lider ve devlet adamıdır. Hala Türk halkının en büyük sevgisiyle, saygısıyla yüreklerde yaşamaktadır. Atatürk uluslararası anlayış, işbirliği ve barış yolunda çaba göstermiş üstün bir kişiliğe sahiptir. Olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş bir inkılapçı, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ve mücadele eden bir önderdir. İnsan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, bütün yaşamı boyunca insanlar arasında dil, din, ırk,ayırımı göstermeyen Türkiye Cumhuriyeti’nin  kurucusudur.

….. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek, onların hayal güçlerini geliştirmek, okumayı seven ve bu sayede kendi değerlerinin farkına varan bilinçli ve azimli bir nesil yetiştirmek, geleceğe umut ve ışık olmak için farkındalık oluşturmak istiyorum.

 …. Okulumuz İçin Atatürk Büstü,Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri  talebinde bulunuyoruz.     Göndereceğiniz Materyaller  hem bizi hem de öğrencilerimizi ziyadesiyle mutlu edecek; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kendilerine, çevrelerine vatana ve millete  faydalı birer fert olmalarına büyük katkı sağlayacaktır.  Hep okuyan, Atasını tanıyan  toplumlar olabilmemiz ümidiyle…”

BAŞKAN POSBIYIK’TAN TALİMAT

Bunun üzerine, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne talimat vererek okula Atatürk büstü bayrak, kitap ve kenti tanıtıcı dokümanlar gönderilmesini istedi.

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI TESEKKÜR

Gönderilenlerin Şanlıurfa Yediliklim  Mesleki Ve Teknik  Anadolu Lisesi’ne ulaşmasının ardından Öğretmen ve öğrenciler Başkan Posbıyık’a mektup ve fotoğraf göndererek teşekkür etti.

Teşekkür mektubu şu şekilde:

“Merhabalar Başkanım; Göndermiş olduğunuz Atatürk büstü, bayrak ve belediyenizi   tanıtıcı materyalleri  aldım.  Öncelikle okulum ve öğrencilerim adına size sonsuz teşekkürler sunuyorum. Tanıtım ve materyal desteğini gerçekten takdir ediyorum. Bu tanıtım ve materyaller çocuklarımızın hafızasını güçlendirdiği gibi gelecekte çocuklarımıza yön vermede kolaylık sağlayacaktır.

Bu materyaller  hem beni hem öğrencilerimi memnun ve  mutlu etmiştir. Okulumuzdaki öğrencilerimize BELEDİYENİZİ  tanıma  fırsatı verdiğiniz  için ayrıca size ve BELEDİYENİZE  minnettarım.

Sizin gibi BELEDİYELER  ve çalışanlar sayesinde ülkemiz her geçen yıl daha da iyiye gidiyor. Gerçekten de gelecekte liderlik pozisyonlarını işgal edecek ve ekonomimizi, kültürümüzü ve politikamızı geliştirecek olan bu çocuklara vermiş olduğunuz bu destek alkışlanmaya değerdir. Ülkemizin Uluslararası alanda başarılı, üstün ve saygın olmasına yardımcı olacak gençlerimizin eğitimine olan katkılarınız buraya sığamayacak kadar değerli.

       Vermiş olduğunuz kaliteli, güler yüzlü ve sabırlı hizmet anlayışınız, isteklerimizi yerine getirirken göstermiş olduğunuz titizliğiniz, anında geri dönüşümleriniz, çalışmalar sırasındaki bilgi akışını sağlamadaki özveriniz için teşekkürlerimizi bildiririz. KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESİ   ile tanıştığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Olumlu dönüşünüz ,bu materyaller ve herşey için çok teşekkürler…”

Paylaşın:
561 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ