logo

“SEÇİMİ KAZANMAYI MUTLAKA BAŞARACAĞIZ”

  • CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, seçim sürecini parti etiği, hukuki ve seçim stratejisi açılarından Haber Hayat’a değerlendirirken “Bu süreci sağlıklı tamamladığımız zaman seçimi kazanmayı mutlaka başaracağız” dedi.

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, ilçe örgütünde tüm aday adayları arasında yapılan oylamada adaylığı konusunda oy birliği kararı alındığı yönündeki sosyal medya paylaşımları ve yorumlarının sorulması üzerine yaşanan gelişmeleri haber merkezimize değerlendirdi.

  • Doğan Gönüllü’nün sorusunu cevaplandıran Müftüoğlu’nun değerlendirmesi aynen şöyle :

“Bakın Doğan bey, benim parti ilkelerine ve disiplinine, hiyerarşisine bağlılığım ve uyumum bilinir. Bu anlamda henüz bana tebliğ edilmiş bir resmi sonuç yok, ancak gayri resmi ve kuvvetli delil var.
Bana ‘Örgüt nezdinde adayımız sensin, oylamada adınız çıktı, hayırlı olsun, çalışmaya başlayabilirsiniz’ gibi net bir mesaj iletilmedi. Sanırım kayıt altına alınan bu sonuç yakın zamanda bana veya kim çıktı ise ona ve genel merkezimize de bildirilir. Bizim gibi demokratlığı temel ilke edinmiş bir parti için etik olarak doğru olan da, meşru olan da budur. Sonrasında Genel Merkezimiz adayı açıklar ve sahada çalışmaya bir an önce başlarız.

“İNANCIM TAMDIR”

Kaldı ki öteden beri her fırsatta söylerim; Adayımız kim olursa olsun, örgütümüz, partimiz kimi açıklarsa onun arkasında duralım ve hep birlikte çalışalım. Birbirimize proje desteği, strateji desteği verelim. Yoksa muhtemel rakiplerimiz yol alırlar. Özet olarak; Cumhuriyetimizin 100. Yılını onurla kutladığımız bu dönemde partimin başarısı baş tacımdır. Genel merkezimize, yerel örgütümüze, tüzüğümüze ve milletvekillerimize olan inancım tamdır. Çağdaş bir kadın aday adayı olarak, heyecanım ve motivasyonum en üst düzeyde. Adaylaşma sürecimizin yakın olduğunu bende değerlendiriyorum ve süreçte emeği geçen partili partisiz herkese teşekkür ediyorum. ⁠Ben hazırım.

“SÜRECİ SAĞLIKLI TAMAMLADIĞIMIZ ZAMAN…” VURGUSU

Bu süreci sağlıklı tamamladığımız zaman seçimi kazanmayı mutlaka başaracağız. Karşımızda kim olursa olsun hangi ittifaklar kurulursa kurulsun, kim hangi partiye geçerse geçsin, Kdz Ereğli seçmeni liyakate, dürüstlüğe, emeğe değer veren kıymeti bilen, bilinçli bir seçmendir. Hak eden insanı o koltuğa oyları ile mutlaka taşıyacaktır.”

Paylaşın:
395 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ