logo

ŞEHİT BABASI, KENDİSİNE YUMRUK ATAN İMAMI AFFETTİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde park yerinde çıkan tartışma sırasında kavga ettiği Şehit Babası Kamil Demirci’ye yumruk atan imam Ahmet Akkaya, kendisinin elini öpüp özür diledi. Şehit babası Demirci’de kendisinden özür dileyen imamı affettiğini söyleyip hakkını helal etti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 30 Aralık’ta meydana gelen hafif trafik kazası sonrası taraflar arasında tatsız bir olay yaşandı.

OLAY :

İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü otoparkında aynı kurumda geçici görevle çalışan İmam Ahmet Akkaya aracıyla geri çıkarken Şehit Ayhan Demirci’nin babası Kamil Demirci’nin kullandığı araca çarptı. Yaşanan kaza sonrası Şehit Babası Ayhan Demirci, Şehit Annesi Makbule Demirci ve Şehidin Kız Kardeşi Arzu Demirci, İmam Akkaya’ya tepki gösterdi. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, İmam Akkaya, şehit babası Kamil Demirci’ye yumruk attı. Çevredeki vatandaşların araya girmesi sonucu taraflar ayrılırken şehit babasının kaldırıldığı hastanede burnunun kırıldığı tespit edildi.

TARAFLAR BİR ARAYA GETİRİLDİ, OLAY TATLIYA BAĞLANDI

Yaşanan olay sonrası Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Öztürk olayın duyulmasının ardından iki tarafla da görüşerek kendilerini Şehit Ayhan Demirci’nin mezarı başında bir araya getirdi. Şehit Ayhan Demirci’nin mezarı başında dua edip Kur’an-ı Kerim okuyan İmam Ahmet Akkaya, Şehir Babası Kamil Demirci’den özür dileyip elini öptü. Bir anlık gafletle böyle bir olayın yaşandığını ve çok üzgün olduğunu dile getiren Akkaya, tüm şehit ailelerinden özür diledi. Şehit babası Kamil Demirci’de, İmam Akkaya’yı bir evladı gibi görüp baba olarak affettiğini ve bir daha böyle bir hataya düşmemesini istedi. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Öztürk ise yaşanan olayla ilgili olarak her iki tarafı da dinleyerek, durumu tatlıya bağlamak için bir araya geldiklerini ifade etti. Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş’in de yer aldığı barışma sonrası İmam Akkaya, şehit ailesi ve Dernek Başkanı Öztürk Şehit Ayhan Demirci’nin mezarı başında dua edip, Kur’an-ı Kerim okudu.

Paylaşın:
769 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

#

ŞEHİT BABASI, KENDİSİNE YUMRUK ATAN İMAMI AFFETTİ” için 1 yorum

  1. muittin : diyor ki:

    anlaşılan Vali Bey etkili olmuş,vura da imam olunca