logo

“SEL OLMAMASI İÇİN TEDBİRLER KARARLILIKLA UYGULANACAK”

  • Kdz. Ereğli’de Gülüç Irmağı kenarlarında bulunan ve selden zarar gören tarım ve sanayi alanları için tedbrilerin görüşüldüğü toplantıda konuşan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, sel ve taşkınlardan etkilenmemek için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini, tedbirlerin kararlılıkla uygulanacağını söyledi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz günlerde aşırı yağmur sonrası meydana gelen sel baskınından etkilenen Bölücek Mahallesinde Vali Mustafa Tutulmaz ve yetkililerin katılımı ile toplantı düzenlendi.

17 Temmuz Pazartesi günü Bölücek Mahallesindeki açık alanda düzenlenen toplantıya Zonguldak Milletvekilleri Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, TSO Başkanı Arslan Keleş OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Akın Tatoğlu, STK ve Siyasi parti temsilcileri, sanayiciler, muhtarlar ve yöre halkı da katılım sağladı.

Kaymakamlıktan söz konusu toplantı ile yapılan yazılı açıklamada, “DSİ Bölge Müdürünün Gülüç çayı ile ilgili sunumunun ardından söz verilen vatandaşlarımız görüş ve taleplerini dile getirdiler. Toplantı sonunda Milletvekili Saffet Bozkurt görüşlerini ifade etti. Vali Mustafa Tutulmaz, sel ve taşkınlardan etkilenmemek için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini, tedbirlerin kararlılıkla uygulanacağını söyledi. Yapılacaklarla ilgili genel değerlendirme yaptı.” ifadelerine yer verildi.

Paylaşın:
251 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ