logo

SEMPATİ-2 KREŞ MİNİKLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET!

  • Sempati 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek Gazeteciler ve Basın Bayramını çizgi resimlerle kutladı, meslekle ilgili sorular sorup bilgi aldı.

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Sempati 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, gazetecilik ve medya mesleği konusunda bilgi edinmek amacı ile Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret etti.

27 Temmuz Perşembe günü, Kurum Müdürü Burcu Eroğlu ile öğretmenler Neslihan Baş ve Baha Arslan’la birlikte Haber Hayat yayıncılık İmtiyaz sahibi Doğan Gönüllü’ye ziyaret gerçekleştiren 4-5 yaş arası 16 minik öğrenci, Gazeteciler ve Basın Bayramı hediyesi olarak Gönüllü’ye kendi çizimlerini sunarak sürpriz yaptı. Duygulanan Gönüllü’de “Benim hediyem de sizi gazeteye basmak olsun” dedi. Sempati 2 Kreş Kurucuları Filiz ve Ahmet Hasan Eroğlu’nun selamını ileten Kurum Müdürü Burcu Eroğlu ise Gönüllü’yü bir buket çiçekle kutladı.  

MİNİK ÖĞRENCİDEN GÖNÜLLÜ’YÜ TERLETEN SORU!

Miniklere gazetecilerin görevlerinden, haber toplama, tasarım, baskı ve dağıtım süreçlerinden bahseden Gönüllü, bir öğrenciden gelen “kötü haberleri neden yayınlıyorsunuz?” sorusu üzerine zorlanarak, “kötü olayları da, yetkilileri ve aileleri uyarmak için yazmak zorundayız” cevabını verdi. Miniklere Türk Bayrağı, Atatürk, okumanın önemi, aile kavramı ve çevre bilinci konularında duyarlı olmalarını tavsiye eden Gönüllü, sorgulayıcı birey olmanın önemine dikkat çekerek anlamlı ziyaret ve kutlama için teşekkür etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret, miniklere ikram ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
614 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ