logo

SEMPATİ KREŞ MİNİKLERİNDEN ‘POLİS AMCA’YA ANLAMLI ZİYARET

  • Kdz. Ereğli Sempati Kreş öğrencileri, Polis Haftası kutlama etkinliği kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü’yü ziyaret etti.

Polis teşkilatının 178. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Sempati 2 kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü’ye, çiçek ve kendi çizdikleri resimleri takdim ettiler.

Polis Haftasını kutlayan minik öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, öğrenciler ile yakından ilgilenerek, polis teşkilatının yapmış olduğu kutsal görevleri minik öğrencilere anlattı. Öğrenciler polis mesleği hakkında merak ettikleri soruları sordular. Etkinlik kapsamında Asayiş Şube’nin anlatımıyla miniklere can güvenliği, kemer kullanımı, ve trafik lambaları, işaret ve işaretçileri konularında bilgi verildi.

Sempati Kurumları yönetiminden anlamlı etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “Öğrencilerimize vermiş oldukları bilgiler ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı sayın İlçe Emniyet müdürümüz, Hasan Ünlü’ye ve polis teşkilatı çalışanlarımıza teşekkür ederiz.” denildi.

Paylaşın:
366 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ