logo

SEMPATİ KREŞ’TE ÖZGÜVENLİ ÇOCUKLARIN YIL SONU ETKİNLİĞİ

  • Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren Sempati Kreş’te düzenlenen yıl sonu etkinliğinde ‘özgüven’ vurgusu ile yetiştirilen çocuklar ve aileleri keyifli anlar yaşadı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Sempati Kreş’te yıl sonu etkinliği ve mezuniyet töreni yapıldı.

18 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde Süleymanlar Mahallesi Kadri Yılmaz Lisesi arkasındaki kreş bahçesinde yapılan etkinlik, Kurum Müdürü Filiz Eroğlu’nun konuşmasıyla başladı, Eroğlu konuşmasında, okulöncesi eğitimin çocukların hayatlarında önemli bir başlangıç noktası olduğunu vurguladı.

FİLİZ EROĞLU’NDAN “ÖZGÜVEN” VURGUSU

Çocukların kreş eğitiminde öğrendiklerinin hayatlarının her dönemine etki edeceğini hatırlatan Eroğlu, “En önemlisi, paylaşmayı, beklemeyi, arkadaşlığı, ilgiyi, grupta birlikte hareket etmeyi, kendi ihtiyaçlarını karşılamayı, düzenli olmayı, kendini ifade edebilmeyi ve daha pek çok şeyi okulöncesi eğitimle geliştirir. Çocuklarımızın burada geliştirdiği bir başka şey de özgüven duygusudur. Çünkü çocuğun ileri ki hayatında ihtiyaç duyacağı en önemli özelliklerden biridir Özgüven…” diye konuştu başarılar diledi.

ÖĞRENDİKLERİNİ AİLELERİ İLE PAYLAŞIP KEP ATTILAR

Program, çocukların dönem boyunca öğrendikleri şiirler, dramalar, eğlenceli danslar ve şarkıların sunumu ile devam ederken zaman zaman ailelerde çocuklarına eşlik etti.

İzmir Marşıyla sonlandırılan programın finalinde Sempati Kreşin güzel bahçesinde aileleriyle keyifli zaman geçirip, mezun olan minikler, törenle temsili diplomalarını alıp, keplerini keyifle havaya fırlattılar.


Paylaşın:
824 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ