logo

SENDİKA BAŞKANI YILMAZ’DAN ERKEN BAYRAMLAŞMA

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, üyeleri ile bayramlaşma programlarına başladı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yetkili oldukları iş yerlerinde çalışan üyeleri ile bayramlaşma programlarına başladı.

Yılmaz, beraberinde Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş yeri temsilcileri, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) Endüstri ilişkiler Direktörü Kerem Çelebi ile Erdemir Nakliyat Müdürlüğü, Çelikhane Direktörlüğü, Atelyeler ve Bakım Direktörlüğü, İş Güvenliği ve Çevre Müdürlüğü, Ayşe ve Zübeyde Yüksek Fırınları, Soğuk Haddehaneler Direktörlüğü, Sıcak Haddehaneler Direktörlüğündeki üyelerini ziyaret etti.

ERSEM VE TAT ZİYARETLERİ

Türk Metal Şube Başkanı Yılmaz, daha sonra Erdemir Çelik Servis Merkezi (Ersem), ardından da, Tat Metal AŞ’yi ziyaret ederek, buradaki üyeleri ile de görüştü.
Ziyaretlerde, Türk Metal Lideri Pevrul kavlak ile Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamları ile bayram mesajlarını da ileten Yılmaz, tüm üyelerinin Bayramını kutladı.

İFTARLAR TAMAMLANDI

Bu arada, Türk Metal ile Erdemir’in birlikte gerçekleştirdikleri personel iftarları da tamamlandı. Sendika ve şirket yöneticilerinin de katılımıyla Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen iftarlarda şirkette çalışan A ve B personeli ile bir araya gelindi.

MADENCİLER ZİYARETE GELDİ

Öte yandan, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a, Zonguldak Maden İşçileri Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Muhammet Akyüz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyarette bulundu.
Nezaket amaçlı ziyarette, karşılıklı görüş alış verişinde bulunulurken, Akyüz, Yılmaz’a günün anısına hediye takdim etti. Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Paylaşın:
609 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ