logo

SENDİKA BAŞKANI YILMAZ’IN YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR)’nda örgütlü Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a ziyaretlerde bulunuldu. Yılmaz da, yetkili oldukları iş yerlerindeki üyelerine ve bazı derneklere iade ziyareti yaptı.

DOĞA KOLEJİ GELDİ

İlçedeki İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü Genel Müdürü Caner Özçep, Yılmaz’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Özçep, beraberinde Okul Müdürü Kadir Karahan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette; Yılmaz’a, Doğa Koleji’ndeki öğretim ve eğitime dayalı detaylı bilgiler aktardı.

ADD’DEN ATARÜK POSTERİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, yönetimi ile birlikte ziyaret ettiği Yılmaz’ı kutlarken, Çerçeveli Atatürk Posteri hediye etti.
Bu arada, Kocaeli’nin Gebze İlçesindeki 1 Nolu Türk Metal Sendikası Şubesi’nin, Ereğli’nin Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de düzenlediği seminere katılan; Gebze 1 nolu Şubesi Baştemsilcisi Arif Derebaşı, Bemas Metal Baştemsilcisi Adem Kudu, Pimsa İşyeri Sendika Temsilcisi Haki Duman, Yılmaz’ı ziyaret ederek kutladılar.
Eski Erdemir İşyeri Baştemsilcisi Emekli Sadık Uyanç da ilçe esnaflarından Ahmet İzmirlioğlu ile birlikte ziyaret etti.
Şube Başkanı Yılmaz’ın Erdemir’de aynı zamanda vardiya arkadaşları, Yüksek Fırın Mekanik Bakım çalışanı formenler, Demir Üretim Direktörlüğü Sinter Bakım ve İşletme çalışanları da ayrı ayrı ziyaret ettikleri Şube Başkanı Yılmaz’ı kutlayarak sendikalarına bağlılıklarını dile getirdiler.
Diğer yandan, Yılmaz, Erdemir Soğuk Haddehaneler Direktörlüğü Lokal Temsilcileri ile bir araya geldiği Baş Temsilcilik binasında aylık toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıda, İşyerleri Baş Temsilcisi, iş yeri sendika temsilcisi ve lokaller hazır bulundu.
Bunun yanı sıra Yılmaz; Erdemir Nakliyat Müdürlüğü, Ambarlama ve Sevkiyat Müdürlüğü, Çevre ve İş Güvenliği Müdürlüğü, Deniz Nakiyat Koordinasyon ve Kontrol Müdürlüğü İşyerleri Temsilci ve lokallari ile de aylık toplantısını gerçekleştirdi.

YILMAZ KİMLERE GİTTİ

Öte yandan, Türk Metal Sendikası karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup yılmaz, beraberinde şube yönetim kurulu üyeleriyle ilçedeki Ardahanlılar Derneği yönetimini ziyaret etti.
Dernek binasında gerçekleştirilen iade niteliğindeki ziyarette Yılmaz, Dernek Başkanı Atanur Işık’ı, Başkan Yardımcısı Orhan Tikici’yi, Yönetim kurulu üyeleri Oktay Çeviren, Cengiz Ertürk ve Mükerrem Çankaya ile sohbette bulundu.
Yönetimin ikramda bulunduğu ziyarette Yılmaz da, Başkan Işık’a kahve fincan takımı hediye etti.
Yılmaz, daha sonra Erdemir Nakliyat Müdürlüğü Seyyar Ekipman Baş Mühendisliği Lokomotif Vagon Atölyesi, Nakliyat Müdürlüğü Nakliyat ve Curuf Değerlendirme Baş Mühendisliği çalışanı üyeleri ziyaret ederek, çalışma koşulları hakkında bilgi aldı, yapılan çalışmaları anlattı.

Paylaşın:
581 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ