logo

SENDİKAYA ZİYARET, BAHÇEŞEHİR’LE İNDİRİM PROTOKOLÜ

Kdz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Yönetimi, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı ziyaret etti, Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü ziyaretinde ise indirim ve işbirliği protokolü imzaladı.

Kdz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Tuncay Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri, tanıtım ve destek ziyaretlerini sürdürüyor. Henüz Mart ayında kurulmasına rağmen aktivitelerine hız kesmeden devam eden derneği faaliyetleri takdir topluyor.

AYNI OKUL MEZUNU BAŞKANA ZİYARET

Haftaya hızlı başlayan Ertürk ve yönetimi, temaslarına Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek başladı. Son derece samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, aynı zamanda Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Türk Metal Kdz. Ereğli şube başkanı Yakup Yılmaz ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

BAHÇEŞEHİR’LE İNDİRİM VE İŞBİRLİĞİ

Başkan Ertürk, Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Oğzu Karahan’ı ziyaretinde ise indirim protokolü imzaladı. Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Ertürk, “çocuklarımızın daha iyi bir gelecek için öğrenim görmesini sağlamak amacıyla indirim ve işbirliği protokolü imzaladık. Bu protokolün okulumuz mezunlarının çocuklarına hayırlı olmasını temenni eder, basta okul kurucu temsilcisi Damla Karahan’a, Kampus Yöneticisi Nilay Hanlıoğlu ve Kurumsal iletişim Müdürü Kemal Kani Demir’e yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederiz.” dedi.

Ertürk ayrıca, dermek üye ve ailelerine fayda sağlayacak ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Paylaşın:
739 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ