logo

ŞENTÜRK: “ENGELLİLERE YAPILAN İYİLİKLER KALICIDIR”

  • Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği yönetimi tarafından düzenlenen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinliğinde konuşan Dernek Başkanı İsmail Şentürk, Engellilere yapılan iyiliklerin kalıcı olduğunu, engelli olmanın   kişisel bir tercih   olmadığını vurguladı.

Kdz. Ereğli  Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile ‘Sevgi Her Engeli Aşar’ temalı etkinlik düzenlendi.

3 Aralık Pazar günü Belediye Sevgi Barış Dostluk Salonunda düzenlenen yoğun ilgi gören etkinliğe Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, kamu kurumları yöneticileri, siyasiler, bazı belediye başkan aday adayları, stk yöneticileri, engelliler ve yakınları katıldı.  

TRAFİK SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları(ERDEMİR)’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen yemekli etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Şentürk, Engellilere yapılan iyiliklerin kalıcı olduğunu, engelli olmanın kişisel bir tercih   olmadığını vurguladı. Sorunların çözümüne katkıda bulunanlara teşekkür eden Şentürk, ilçe trafiğinde büyük sorunlar yaşandığına dikkat çekti ve çözüm istedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt da, Ak Parti hükümetlerinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engelli bireyeler özel önem verdiğini söyleyerek katılımcıların engelliler gününü kutladı.

BAĞIŞÇILARA PLAKET

İlçede 19 Aralık’ta yaşanan afet nedeni ile sade bir programla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ihtiyaç sahiplerine bağışlanan 20 adet tekerlekli sandalye teslim edilirken, deprem döneminde gösterdiği yararlılıklar nedeni ile MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kemal Gülbay ile bağışlardan dolayı iş insanı Asım Doğan’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Paylaşın:
438 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ