logo

SERTAN YALÇIN, BASINI UNUTMADI!

  • Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Önceki Dönem Başkanlarından, İş İnsanı ve Siyasetçi Sertan Yalçın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, basının; özgür, tarafsız, toplum ve ülke menfaatleri konusunda duyarlılık gösterdiğine dikkat çekti.

Yalçın’ın mesajı şöyle :

“İnsanların en temel haklarından; haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin önemli bir aracı olan basından sansürün kaldırılışının 115. yıl dönümünü kutluyoruz.

Toplumsal değerlerimize saygıyı, kişi-aile hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak halkımızın doğru bir şekilde haber almasını sağlayan basın, vatandaş ile devlet arasındaki iletişim konusunda da kamuoyu oluşturulması gibi önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Türk basını da bu sorumluluk bilinci ile bu güne kadar kamusal bir güç olarak özgür, tarafsız, toplum ve ülke menfaatleri konusunda duyarlılık göstererek çalışmıştır. Ben bundan sonra da aynı anlayışla görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor; sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

Paylaşın:
297 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ