logo

SERVİSÇİLER VE MİNÜBÜSÇÜLER ODASI GİRİŞİMİ…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren servisçiler için oda kurulma çalışmaları son aşamaya geldi. SS. 86 Nolu Star Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Metin Fidan haksız rekabeti önlemek amacıyla böyle bir adım attıklarını anlattı.

Kdz. Ereğli’de SS. 86 Nolu Star Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Metin Fidan, ilçede faaliyet gösteren servisçiler ve minibüsçüler için oda kurulacağını ifade ederek süreci anlattı.

“MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İSTİYORUZ”

Haksız rekabet ve servis esnafının yaşadığı sorunları anlatan Fidan, Şoförler Odası’nın kendilerine destek olmadığını iddia ederek eleştiride bulundu ve “Şuanda girişimlerimiz olumlu bir şekilde ilerliyor. Önümüzdeki süreçte resmi yazışmalar geldiğinde elimize, bizzat ben yürüteceğimi, üye sayısı için 6 ay süre verileceğini ve üye sayısı tamamlandığında resmiyet kazanılacağı ile ilgili Bakanla görüşmeler yapıldı. Bakanlığımızın bize vermiş olduğu net bilgiye göre açıklama yaptık, Ereğli’de servisçi esnafımızın daha iyi şartlarda, hak ve menfaatlerinin korunacağı oda kurmakla beraber kişilerin mağduriyetini giderebileceğimize inanıyoruz. Biz oda meraklısı değiliz, oda meraklısı olsak Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda 10 ay sonra seçimler yapılacak adaylığımızı da koyarız. Derdimiz servisçi esnafının mağduriyetini ortadan kaldırmak.” diye konuştu.

Ereğli’deki korsan servisçiler ile ilgili oda kurulduktan sonra izleyecekleri yol haritasını da anlatan Fidan, haksızlıklarla mücadele edeceklerini ifade etti.

Paylaşın:
480 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ